Anyosomek tulsagosan ranktelepednek, jogosan gondolkodok a vàlàson?
Anyosomek sose kerdeznek csak jönnek.Programokat szerveznek,
férjemet ràngatják ide-oda.
A férjem sosem mer nekik nemet mondani.Nekem tul sok mar hogy mindig mindennek roluk kell szolni.
Ha elakarunk menni valahova es a ferjem elmondja,jönni akarnak velünk.
Jövöre nyaralni is velünk akarnak jönni.Vasarolni,kirandulni es sorolhatnam.Ha bemegyünk a varosba,tuti el kell intezni neki valamit.
be kell menni ide oda mert 2 forintal olcsobb a liszt mint mashol.
Van autojuk,van jogositvanya mindkettönek de allandoan ertük kell mennie a ferjemnek.
Ugyerzem nincs eletem.
Ugyerzem a ferjem mindig az anyjat fogja nezni.
Nem szamit ha en mast akarok,mashogy akarok,az anyja szava dönt.
Es az indok az hogy nem akarja megbantani.
Csak nyelej es türök.Lemondtam sokmindenröl.
Probaltam vele beszelni de egyszerüen veszekedes lesz a vege es az h en vagyok a szörny mert en tiltani akarom a szüleitöl.
Holotr ez nem igaz.
Lekell ülni velük es elmondani h nelkülünk is csinalhatnak programot,
belkülünk is ellehet menni vasarolni.Es van autojuk legyen szivesek hasznalni mert faraszto allandoan miattuk ingazni.
Par eve kezdödött el miota közelebb költöztek hozzank.
Azota harcolok.De semmi eredmenye
Az anyja sakkban tartja.Mert en kisfiam mert ugy kisfiam.
Megertem hogy a szülei,de van egy hazassaga is.
Es minden rovasara megy a szüleivel valo tulsagos ugralasa.
Es nem erti meg h attol nem lesz rossz ember ha neha magat,vagy engem nez.
Valtozhat ez valamit?Vagy örök karhozat varna?
Egyetertek az elsovel,de ha szornynek lettel nevezve szerintem nem fog hatni mar a beszelgetes. Meg o tipikusan az az ember aki mindig anyuci szoknyaja alatt lesz..
Ez mar nem az egeszseges gyermek-szulo kapcsolat ezt te is tudod..
En a helyedben meg most ott hagynam.
Szeretnel egy ilyen embertol gyermeket? Merlegelj.
Ha valaki mellett nem vagy igazán boldog, el kell engedni. El kell, mert magadtól vonod el azt az időt, energiát, amit mások szarságaira fordítasz. Kell lennie egy embernek, aki arra vár, hogy boldoggá tegyen. Adj esélyt neki is.
Én spec több mint 20 évet szúrtam így el, mire meglett. Te minek várnál annyit? :)
Ha elválsz, az anyósodék a nyertesek.Sikerült nekik széjjel morzsolni a házasságotokat.Ha a férj nem fogja fel, ne harcolj,mert te fogsz belebetegedni, ha nincs gyerek és a férjed semmibe se vesz, ne maradj vele.
Nem lehet,hogy a férjed fél a szüleitõl ezért ugrál nekik mindenre.Van tapasztalatom, nálam is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!