Anyosomek tulsagosan ranktelepednek, jogosan gondolkodok a vàlàson?
Anyosomek sose kerdeznek csak jönnek.Programokat szerveznek,
férjemet ràngatják ide-oda.
A férjem sosem mer nekik nemet mondani.Nekem tul sok mar hogy mindig mindennek roluk kell szolni.
Ha elakarunk menni valahova es a ferjem elmondja,jönni akarnak velünk.
Jövöre nyaralni is velünk akarnak jönni.Vasarolni,kirandulni es sorolhatnam.Ha bemegyünk a varosba,tuti el kell intezni neki valamit.
be kell menni ide oda mert 2 forintal olcsobb a liszt mint mashol.
Van autojuk,van jogositvanya mindkettönek de allandoan ertük kell mennie a ferjemnek.
Ugyerzem nincs eletem.
Ugyerzem a ferjem mindig az anyjat fogja nezni.
Nem szamit ha en mast akarok,mashogy akarok,az anyja szava dönt.
Es az indok az hogy nem akarja megbantani.
Csak nyelej es türök.Lemondtam sokmindenröl.
Probaltam vele beszelni de egyszerüen veszekedes lesz a vege es az h en vagyok a szörny mert en tiltani akarom a szüleitöl.
Holotr ez nem igaz.
Lekell ülni velük es elmondani h nelkülünk is csinalhatnak programot,
belkülünk is ellehet menni vasarolni.Es van autojuk legyen szivesek hasznalni mert faraszto allandoan miattuk ingazni.
Par eve kezdödött el miota közelebb költöztek hozzank.
Azota harcolok.De semmi eredmenye
Az anyja sakkban tartja.Mert en kisfiam mert ugy kisfiam.
Megertem hogy a szülei,de van egy hazassaga is.
Es minden rovasara megy a szüleivel valo tulsagos ugralasa.
Es nem erti meg h attol nem lesz rossz ember ha neha magat,vagy engem nez.
Valtozhat ez valamit?Vagy örök karhozat varna?
Jó nagy hülye vagy :D évek óta tűrsz? Én az első alkalommal helyretettem az anyósom, azóta tudja hol a helye. Évek óta jó volt ez így, akkor most már mindegy, senki sem fog változni, anyós se, férjed se. Csak te változtathatsz! Lépj ki, mielőtt idegileg teljesen kikészülsz! A férjednek az nem fontos, ha neked rosszul esik bármi is, a férjednek nem fontos, ha téged megbántanak. A férjednek csak az a fontos, hogy anyucinak kellemes legyen, anyucinak ne essen rosszul semmi.
Te, kérdező, az utolsó vagy a sorban... Meddig akarsz így élni, hány évet akarsz még így elpazarolni?
Ha tényleg igy van,ahogyan leirtad,állitsd választás elé a férjed.Vagy te,vagy a szülei.
De egy szót se hiszek az egészből,ez már túl sok.
Valahogy meg kellene értetni a férjeddel, hogy nem a szüleihez mentél feleségül, hanem hozzá. Nem őt akarod a szüleidtől eltávolítani, hanem szeretnél önálló, felnőtt életet vele, kettesben. Talán, ha megfordítod a helyzetet, hogy mit szólna, ha a te szüleid folyton ezt csinálnák, az segítene abban, hogy más szemszögből is megnézze ezt a helyzetet. Azt próbáld elkerülni, hogy olyat mondj, hogy vagy te, vagy a szülei. Viszont ha a legnagyobb igyekezeted ellenére minden ilyen próbálkozásodba ezt látja bele és nem hajlandó szakemberhez (pszichológus) menni, akkor elég reménytelennek tűnik a helyzeted.
A másik, ami eszembe jutott, hogy ha a baráti körével jó kapcsolatban vagy, akkor velük is beszélhetsz, hogy van-e ötletük, illetve a barátok jelzésére lehet, hogy jobban megérti, hogy elveszíthet valakit, ha így folytatja és az a valaki nem a szülei lesznek.
Amúgy meg attól még, hogy közel laknak a szülők, nem kell a gyerek életére rátelepedniük. Mi például egy házban lakunk velük, de nincs lehetetlen időben átjárkálás, ugráltatás és hasonlók. Lehet, hogy azért tartják tiszteletben, mert a szüleim és anyósék is az ő szüleikkel laktak együtt, ahol megvolt mindenkinek a maga "felségterülete", a maga élete. A férjednek kellene ezt a "felségterületet" tisztáznia a szüleivel, de amíg neked nem sikerül vele megbeszélni, ne számíts rá :(.
11-es tudom,sajnos sokaig nem vettem eszre
Mivel gyerekre vagyom most kezdett el foglalkoztatni az hogy milyen lesz a jovo
h a gyerekem is iranyitani akarjak e
h a ferjem a gyerkeke ele helyezne e az anyjat
Pár éve kezdődött, mikor közelebb költöztek, és 2 éve vagytok házasok? Gondosabban füllents, kérdező.
Amúgy egy ilyen kérdés nem kérdés.
Ugye milyen katasztrófa, miket találsz ki? :D
Remélem meggyógyultál a múltkori szomorú esetből. Ha nem emlékeznél a hazugságaidra: kórház, vetélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!