Jogosan tesz szemrehányást?
A párom anyja folyamatosan reklamál a fiának, hogy én milyen régen kerestem, hívtam őt ami nem igaz mivel mindig én hívom fel , hogy mi újság hogy van. És ilyenkor jön a fiától , hogy hát miért nem hívod fel. Igaz nem minden nap hívom de én úgy gondolom, hogy ő nem az én anyám ott vannak a gyerekei hívogassák ők.
Jogos , hogy reklamál?
Igen tehát neki mindenkivel szemben vannak elvárások de ez rá nem vonatkozik. Példa: Múltkor küldtem neki sütit annyit nem reagált rá, hogy köszi. Ha ez fordítva történik kitört volna a háború:)
Ezzel kapcsolatban leülnék a párommal beszélgeti, hogy húzzunk egy határt . Illetve az én anyukámat 1x sem hívta fel még sem reklamál:)
Tökéletesen leírtad a helyzetet: "Nincs párja és olyan mint egy gyerek , ha nincs vele foglalkozva akkor hisztizik."
Tehát nyilván nem jogos és nem is normális, amit elvár, de az abnormalitásán aligha tudsz változtatni.
Én megemberelném magam egyszer, odaállnék elé és angyalian elmondanám, nagyon sajnálom, de azt hiszem, hogy beleférne ennél több beszéd, elég sok dolgom van, és van saját családom is, akikkel törődnöm kell. De megállapodhatunk, hogy péntekenként felhívom pl és megbeszéljük a hetet.
Tehát elébe mennék a sok nyavalygásnak és megbeszélnék vele valamit négyszemközt. Lehet, hogy ez se lenne neki elég jó, de legalább nem a páromon keresztül üzengetek neki.
Abban igaza van az előző válaszolónak, hogy el kell engedni a füled mellett.
Nálunk hasonló a helyzet, bár inkább sógornőm van elővéve, mert ők laknak közelebb hozzá. Én is rájuk hagytam, havonta egyszer keresem.
De egy egyszerű kérdés: férjed mennyit keresi édesanyádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!