A szüleim nagyon megbántották a férjemet. Haragszik rájuk teljesen jogosan. Mit tehetnék?
Nem tudom milyen házat néztetek de lehet jobb lenne elfogadni a segitseget. Az ő felrerakott pénze is benne van ,ő is tett le az asztalra valamit . Büszkeségből ne éljetek rossz körülményék között.
Max ha a ferjed nem akarja elvenni,mond h ez a te részed fogja fel úgy.
Vagy Vissza adjatok a szüleiteknek.
Könnyebb most több pénzel megfelelő hazát találni mintha megvennetek egy kunyhot és azt eladni úgy hozzátenni meg pénzt
Szia, én megértem a férjed, de ha tudnátok, engem az anyós hányszor de hányszor bántott már meg.... Ezerszer világgá mentetek volna :) Sajnos vannak ilyen nyers stílusú emberek, akik nem akarnak rosszat, de nem elég intelligensek ahhoz, hogy úgy fogalmazzák meg a véleményüket, hogy ne sértsenek halálra másokat. Itt nem arról van szó, hogy ki mekkora férfi és mit tud nyújtani a családjának... Ez egy borzalmasan rossz és félreérthető kommunikáció volt közöttetek, sajnos a szülők sokszor azt hiszik, hogy amiért ők az idősebbek 20-30 évvel, joguk van felnőttként is úgy beszélni velünk, mint valami kis butuska gyerekkel. De nem. Én vígan elfogadnám a 10 milliót és vennék nagyobb, szebb házat, később még örülni fogtok neki nagyon. Lehet apukád csak ilyen ostoba, fajankó módon akarta meggyőzni a férjedet, aki nagyon elszánt volt, hogy le tudja róla beszélni.
Nincs helye szerintem sértődésnek, esetleg azt majd te megmondhatod apukádnak, hogy finomabban is fogalmazhatna, tartsa tiszteletben a ti akaratotokat is, ne sértegessen feleslegesen.
nekem is rosszul esne kicsit, de elfogadnám
ha látok a másik helybe fantáziát és úgy érzem, hogy jobb lenne ott a családnak
A te pénzed talán nincs benne a házban, csak a férjedé? Feltételezem, közösen vennétek meg a házat, tehát ha a férjedet ezzel megbántották, akkor téged is ugyanúgy megbántanak vele.
Félre kéne tenni ezt a nagy férfi önérzetességet, mert amint látszik, a fenekét kitörölheti vele a férjed, ha amúgy egy normális ingatlanra nem tudott összegyűjteni.
Nem tudom, hogy néz ki az a ház, de az írásod alapján tényleg nem a legjobb. Ebben az esetben a sértődés helyett örülhetne, hogy a szüleid ennyire jó fejek, hogy felajánlanak nektek egy nagyobb összeget. Még ha vissza is kell adnotok, gondolom, nincsenek kamatok, mint a bankoknál és a törlesztés feltételeiről is megállapodhattok.
Segítség? Aztán hallgathatod amíg élnek, ha mi nem segítünk.......
Inkább kisebb most, mint egy ilyen helyzet. Lehet nagyobbra cserélni később, nektek is jobb érzés lesz, higy saját erőből, segítség nélkül boldogultok.
1. A szülők véleménye az övék, hozzájuk tartozik, nem hozzátok, nem a férjedhez.
Legyen szellemileg autonóm és szarja le hogy anyósapós mit varatykol.
2. Ha meg kapnátok egy 10est jobb házra, akkor éljetek a lehetőséggel, holmi büszkeségből és elavult nézetekből kifolyólag ne ragaszkodjatok a kicsihez. Vagy ha elég nektek akkor ne foglalkozzatok a szülői véleményyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!