A szüleim nagyon megbántották a férjemet. Haragszik rájuk teljesen jogosan. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Házat akartunk vásárolni, megmutattuk mit vennénk, de nagyon csúnyán elhordta a házat az apukám (azt mondta, hogy mindjárt sírva fakad, hogy ebbe a kis kunyhót vennénk meg). Később is sokszor említette negatívan azt a házat, ami nekünk tetszik és egyébként is erre telik. Felajánlották, hogy majd adnak 10 milliót, hogy vegyünk házat valahol. A dolog arra megy ki ugye, hogy ne azt a "szörnyű kunyhót" vegyük meg. Én ebbe bele is mennék, de a férjemnek szörnyen rosszul esik, hogy azért kap pénzt, hogy ne azt vegye meg, amit egyébként ő férfiként megtudna venni és amit ő nyújtani tudna a család számára. Tehát inkább megalázó volt számára a helyzet. Szerintem jól jön a pénz és vehetnénk jobb házat is, de neki az ilyen fajta segítségnyújtás inkább megalázó.2018. okt. 8. 10:41
41/43 anonim válasza:
A férjed nem jól közelíti meg.
Egyik felét ő teremtette meg, a másik fele meg tőled jön, a szüleid által.
Van gyerek? Ha igen, akkor is apádnak van igaza. Ha még nincs, akkor is, mert előrelátó.
Ostobaság hiúságomi kérdést sinálni.
Én is ezt tenném apád helyében.
42/43 anonim válasza:
Nem tudom ezen miért kell megsértődni? Ha majd a jövőben a te gyereked akar házat venni, akkor te vagy a férjed nem ajánlanátok fel, hogy segítetek?
43/43 anonim válasza:
Te dolgod,hogy elfogadod-e vagy sem,de arra készülj,ha elfogadod tökéletes aduász lesz. Mi külföldi nyaralást kaptunk azóta is azt "törlesztjük",ha valamit nem szeretnénk,jön a bezzeg kaptatok ezt meg azt,akkor nem volt baj blablablaaaahhh. 😑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!