Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A szüleim nagyon megbántották...

A szüleim nagyon megbántották a férjemet. Haragszik rájuk teljesen jogosan. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Házat akartunk vásárolni, megmutattuk mit vennénk, de nagyon csúnyán elhordta a házat az apukám (azt mondta, hogy mindjárt sírva fakad, hogy ebbe a kis kunyhót vennénk meg). Később is sokszor említette negatívan azt a házat, ami nekünk tetszik és egyébként is erre telik. Felajánlották, hogy majd adnak 10 milliót, hogy vegyünk házat valahol. A dolog arra megy ki ugye, hogy ne azt a "szörnyű kunyhót" vegyük meg. Én ebbe bele is mennék, de a férjemnek szörnyen rosszul esik, hogy azért kap pénzt, hogy ne azt vegye meg, amit egyébként ő férfiként megtudna venni és amit ő nyújtani tudna a család számára. Tehát inkább megalázó volt számára a helyzet. Szerintem jól jön a pénz és vehetnénk jobb házat is, de neki az ilyen fajta segítségnyújtás inkább megalázó.
2018. okt. 8. 10:41
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

A férjed nem jól közelíti meg.

Egyik felét ő teremtette meg, a másik fele meg tőled jön, a szüleid által.

Van gyerek? Ha igen, akkor is apádnak van igaza. Ha még nincs, akkor is, mert előrelátó.

Ostobaság hiúságomi kérdést sinálni.

Én is ezt tenném apád helyében.

2019. jan. 3. 02:31
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom ezen miért kell megsértődni? Ha majd a jövőben a te gyereked akar házat venni, akkor te vagy a férjed nem ajánlanátok fel, hogy segítetek?
2021. jan. 7. 11:52
 43/43 anonim ***** válasza:
Te dolgod,hogy elfogadod-e vagy sem,de arra készülj,ha elfogadod tökéletes aduász lesz. Mi külföldi nyaralást kaptunk azóta is azt "törlesztjük",ha valamit nem szeretnénk,jön a bezzeg kaptatok ezt meg azt,akkor nem volt baj blablablaaaahhh. 😑
2021. jan. 7. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!