Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A szüleim nagyon megbántották...

A szüleim nagyon megbántották a férjemet. Haragszik rájuk teljesen jogosan. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Házat akartunk vásárolni, megmutattuk mit vennénk, de nagyon csúnyán elhordta a házat az apukám (azt mondta, hogy mindjárt sírva fakad, hogy ebbe a kis kunyhót vennénk meg). Később is sokszor említette negatívan azt a házat, ami nekünk tetszik és egyébként is erre telik. Felajánlották, hogy majd adnak 10 milliót, hogy vegyünk házat valahol. A dolog arra megy ki ugye, hogy ne azt a "szörnyű kunyhót" vegyük meg. Én ebbe bele is mennék, de a férjemnek szörnyen rosszul esik, hogy azért kap pénzt, hogy ne azt vegye meg, amit egyébként ő férfiként megtudna venni és amit ő nyújtani tudna a család számára. Tehát inkább megalázó volt számára a helyzet. Szerintem jól jön a pénz és vehetnénk jobb házat is, de neki az ilyen fajta segítségnyújtás inkább megalázó.
2018. okt. 8. 10:41
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezen felröhögtem. :)
2018. okt. 8. 16:12
 32/43 anonim ***** válasza:
54%

"Férfiasságában, családfői szerepében sértette meg."

Ez a családföi szerep meg a kérdező részére sértő. Nincs már klasszikus családfő.

2018. okt. 8. 20:53
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is így gondolkodik. Gondolom, van még pár férfi így.

Visszautasítanám a szülők ajánlatát.

2018. okt. 8. 21:33
 34/43 anonim ***** válasza:
22%
Túlérzékeny a férjed . Meg a tizmilliót is sertve fogadja el vagy hogy van ? Vigyazz mert folyton sertett szerepbe lesz
2018. okt. 8. 23:57
 35/43 anonim ***** válasza:
84%

Férjem sem fogadná el, s meg is érteném ilyen tálalás mellett. Egyszer nekem is tálalt így anyósom, csak azért nem küldtem el a halál farkincájára, mert a férjem anyja, de én pl azóta sem veszem fel a telefont neki, minimálisat beszélünk szemtől szembe is.

Ebben a férjed kellene szerintem támogasd, most elvileg ő a te családod, a társad.

2018. okt. 9. 05:22
 36/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nyílván a férjem mellé állok ebben a helyzetben. A pénzt pedig lehet elfogadjuk, de az elképzelt házat vesszük meg, később meg a pénz jól jön, ha családot akarunk és nagyobb házba költöznénk. Én így képzelném el. A férjemnekl az elképzelt házat vásároljuk meg, a pénz része meg ránk tartozik, hogy később milyen házra költjük. Valaki említette a testvéreket. Egyenlő arányban mindenki kap.
2018. okt. 9. 11:37
 37/43 anonim ***** válasza:
Nálunk anyám adott pénzt hugomék lakásába, aztán folyton a nyakukba járt, hogy függönyt/tapétát/tűzhelyek vegyenek, mert NEKI azt tetszik. Ha meg nemet mondtak, akkor jött a "nem is szerettek engem, pedig mennyi pénzt adtam nektek" kártya. Nevetséges, de ő így méri a szeretetet a gyerekei felé. Pénzben.
2018. nov. 1. 10:30
 38/43 anonim ***** válasza:
Azta... :O mindegy gyerek kap 10 millát? Apukád nem akar örökbefogani engem? :)
2018. dec. 18. 07:41
 39/43 anonim ***** válasza:

Szerintem hallgass a férjedre, mert ezzel a reakcióval valamiféle anyagi függőségben akarnak tartani a szüleid. Azon borultak ki valójában, hogy független leszel tőlük és ez milyen hamar megvalósulni látszik. Olvass erről könyveket, nagyon rossz mederbe terelheti az életeteket, ha a szüleidtől, és egyedül csak a TE szüleidtől kaptok a házhoz jelentős összeget.

Mert megint más volna a helyzet, ha mind2 család adna nászajándékba 3-3 milliót például, amivel nem költekeznek ki.

2019. jan. 3. 01:54
 40/43 anonim ***** válasza:
Én ezért nem fogadok el semmit igy,hogy utána anyu választja ki a tapétát oda ahol én fogok lakni. :O
2019. jan. 3. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!