Jogosan haragudnak rám?
Ne haragudjatok, ha hosszú lesz, de elég bonyolult történet.
Anyósom es apósom több, mint 10 éve elváltak, és azóta nem beszéltek egymással, sőt a férjem se látta az apját, mindaddig míg a gyerekünk megszületése után fel nem vette a kapcsolatot velem facebookon. Kellett pár hónap mire meggyőztem a férjemet, hogy adjon egy esélyt neki, mert én beszélgettem vele, és úgy tűnt megváltozott. Nagyon jó kapcsolat alakult ki, nyáron és karácsonykor is kinn voltunk nála külföldön 1-1 hetet. Amennyire összemelegedtünk apósommal es a feleségével, annyira távolodtunk el anyósoméktól és az egész rokonságától. Most ott tartunk, hogy ki akarunk költözni hozzájuk külföldre, mert a férjem be akar szállni apósom cégébe, és én is sokkal több segítséget fogok kapni tőlük a gyerek körül, mint anyósoméktól.
Most én vagyok számukra a közellenség, mert én összehoztam a fiát "azzal az emberrel" és biztos hogy én vettem arra is rá, hogy költözzünk ki. Legalábbis ők ezt hiszik.
Jogosan haragszanak rám emiatt?
Nem, nem jogosan.
Azért én elgondolkodnek rajta, hogy mennyire valodineh a kapcsolat, amin10 évig nem létezett apa és fia között....
Téged tényleg nem izgat, hogy gyakorlatilag 10 évig le..szta a fiát, a GYEREKÉT, és most hirtelen minden nagyon jó, közös biznisz stb annyira, hog yti már csomagolnátok? Annyira kerülöd erre a választ...
Szerinted ez normális? Normális, hogy 10 év nihil, meg két találkozás után teljesen kiszolgáltatnátok magatokat nekik külföldön? Olyan embernek, aki a gyerekét gyakorlatilag 10 évig ignorálta? Nem is ismerik egymást, mondhatni idegenek! Nyilván mi nem ismerjük a részleteket, de itt nem anyósék morgása a legnagyobb probléma...Nézd már meg kívülről a kérdést,és egy kicsit gondold végig reálisan! A férjed most nyilván boldog , lett apja, kedves vele, tervez vele, dolce vita, de mi történt azalatt a 10 év alatt? Én biztos nem számolnám fel a teljes itthoni életemet, és tenném magam kiszolgálatott helyzetbe egy vadidegennek, csak mert kétszer találkoztam egy-egy hétre velük, meg levelezgettem, és jófej bagázsnak tűnnek, de ez én vagyok. Lehet, anyósék is emiatt félnek, csak rosszul fejezik ki az aggodalmaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!