Szerintetek jogosan nem érdekel többet az anyósom?
ŐSzintén? BAráti körben azt tapasztalom, ahol a meny nincs jóban az anyóssal, ott ez van, a gyerek szívja meg, mert a nagyi a böszme menye miatt inkább az unokát is hanyagolja...
és a dédi nem nagymama...
Én azután a kijelentése után, amit a gyereked születése után mondott, megszakítottam volna minden kapcsolatot vele.
A férjed meg jó nagy balek, ha hagyja magát ugráltatni.
Hasonló nalunk is, igaz anyagilag nem kulonbozteti meg, de minden mas téren igen. Vicces h sog.nőmek a mi kozelunkbe laknak, tehat nincs az, h mi messzebb vagyunk...
Nalunk a gyerek mehet az apjaval, de en nem megyek! Megertem egyrészt, mivel a parom szulei... de nekem betelt a pohar. Semmi extra, tok jóba voltunk anyossal, de ugye azert kell toleralni egy-ket dolgot...ez a normális kapcsolat titka. De egy ponton túl már nem megy.. Most 3 lepes tavolsag, vagy inkabb 10🤣. Viszont en legalabb nyugodtabb vagyok. Gyereket nem tiltom, nem rossz nagyi, de amúgy a viselkedése csapnivaló(tipikus mártír)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!