Jogosan teszem már ezt?
Figyelt kérdés
Anyosomék mióta megszületett a lányom szinte nem látogatják. Az elején volt, hogy 3-6 hónapos koráig nem jöttek egyáltalán,se telefon semmi.mert nem ér rá.2 utca választ el.( Falun élünk. Van egy másik fiú unokája akit az első perctől sétálni vitt(3) éves dicsekedett vele. Az én fiammal soha nem volt sétálni meg semmi.. másik gyerekéék elköltöztek 50 km egy nagy városba.(elváltak) Állandóan az után a gyerek után sír ha ott vagyunk a fiamat lesz..ja.. ezen túl tettem magam. De most nemsokára jönnek hozzánk látogatóba , és ha anyósom ezt megtudja tuti ide akar jönni a Kevinke miatt... Mit tennétek ti? Én tervezem megmondani hogy meg ne próbáljon ide jönni mikor ezt az unokát le szarja , akkor ilyenkor se tudja hol lakunk és ilyenkor se érjen rá.. jogos lenne? Férjem nem áll mellém. Mikor megemlítettem neki hogy a mi gyerekünk nem olyan fontos nekem ugrott hogy hogy mondhatok ilyet..2018. júl. 15. 11:02
1/9 anonim válasza:
"Férjem nem áll mellém", "nekem ugrott". Itt akkor válás, és senkinek nem kell látigatni a gyereked. Itt anyós se, férjed se kíváncsi rátok. Ennyi.
2/9 anonim válasza:
Én se az anyós miatt sírnék, ha a férjem ekkora bunkó lenne.
De döntsd már el, hogy lányod vagy fiad van!
3/9 A kérdező kommentje:
Fiam és lányom is egyik 6 hónapos a másik 2 éves múlt.
2018. júl. 15. 11:22
4/9 A kérdező kommentje:
Férjemmel beszéltem erről már. érveltem neki amit úgy néz ki belátott. Remélem így is marad. Elég kuszán írtam le a gyerekeket bocsánat, Csak siettem
2018. júl. 15. 11:25
5/9 anonim válasza:
Jogos lenne.. Ha a rokonok kivancsiak anyosra,majd szepen atmennek hozza. A te hazadban te dontod el kit fogadsz,es kit nem.
6/9 A kérdező kommentje:
N egyedüli az eset mert több ilyet hallottam már. De ők mind meghunyászkodtak és hagyták. Én nem ez a tipus vagyok. Nekem a gyerekek az elsők.
2018. júl. 15. 11:35
7/9 anonim válasza:
Minden nagyinak van kedvence. Ez van, fogadd el.
8/9 anonim válasza:
#7: Ez rendben van, de ha az anyós nem kívancsi rájuk, akkor ök miért lennének kívancsiak rá?
9/9 anonim válasza:
Szerintem, teljesen jogosan teszed. Hozzatok mennek latogatóba, miért kellene meghívnod az anyóst, plane ilyen "előzmények" után. Majd Kevinkéék, meglatogatják őt is, ha akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!