Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan haragudnak rám?

Jogosan haragudnak rám?

Figyelt kérdés

Ne haragudjatok, ha hosszú lesz, de elég bonyolult történet.

Anyósom es apósom több, mint 10 éve elváltak, és azóta nem beszéltek egymással, sőt a férjem se látta az apját, mindaddig míg a gyerekünk megszületése után fel nem vette a kapcsolatot velem facebookon. Kellett pár hónap mire meggyőztem a férjemet, hogy adjon egy esélyt neki, mert én beszélgettem vele, és úgy tűnt megváltozott. Nagyon jó kapcsolat alakult ki, nyáron és karácsonykor is kinn voltunk nála külföldön 1-1 hetet. Amennyire összemelegedtünk apósommal es a feleségével, annyira távolodtunk el anyósoméktól és az egész rokonságától. Most ott tartunk, hogy ki akarunk költözni hozzájuk külföldre, mert a férjem be akar szállni apósom cégébe, és én is sokkal több segítséget fogok kapni tőlük a gyerek körül, mint anyósoméktól.

Most én vagyok számukra a közellenség, mert én összehoztam a fiát "azzal az emberrel" és biztos hogy én vettem arra is rá, hogy költözzünk ki. Legalábbis ők ezt hiszik.

Jogosan haragszanak rám emiatt?

2019. márc. 6. 06:38
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
48%
29-es, korlátolt vagy és rosszindulatú, de ez miért is lep meg? Utcánkban a vénasszonyok 90 %-a ilyen ostoba, mint te.
2019. márc. 6. 12:17
 32/39 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudjuk a részleteket, így nehèz eldönteni. Ami nekem feltűnt, az az, hogy más örülne ha csak heti 1x látná az anyósát.... Sőt nekem még az is sok. Nekem túlzás amit át apósod csinál. De a ti életetek
2019. márc. 6. 12:42
 33/39 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem 30-as teljesen jól kifejtett, nem tudom, miért nulla százalékos.
2019. márc. 6. 13:25
 34/39 resistant válasza:
57%
Te ezt most komolyan gondoltad, hogy itt kapsz normális választ a kérdésedre. Vagy csak önigazolást akartál, hogy milyen remekül döntöttél. A teljes kerek történetet csak ti ismeritek, a ti döntésetek, hogy mit csináltok. Aztán lehet rosszul, vagy jól sikerül. Ezt itt senki sem tudja eldönteni. Nem jövendőmondó senki sem. Anyósodék biztos úgy gondolják, hogy jogosan haragszanak rátok. Az meg hogy itt ki mit mond teljesen irreleváns.
2019. márc. 6. 19:32
 35/39 anonim ***** válasza:
57%

Hány éves volt a férjed a váláskor? Szerintem ez is fontos tényező, mert lehet hogy annyira fiatal volt még hogy az apa nem tudta hogyan kezelje a köztük lévő távolságot, nem tudott hogyan és miről beszélgetni a fiáról.

Én nem ítéllek el akkor sem ha költöztök, nem is lenne hozzá jogom, de a B terv is legyen atom biztos

Az anyós meg vagy megbékél vagy nem, ez a ti életetek.

Sok sikert! :)

2019. márc. 7. 04:38
 36/39 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi,a fiával*
2019. márc. 7. 04:39
 37/39 anonim ***** válasza:
62%

Miért nem volt közöttük 10 évig kapcsolat? Az anyja utálja a pasit, lehet ő beszélte tele a férjed fejét/tiltotta meg, hogy szóba álljon vele.

Az alapján, ahogy leírtad, mennyit hív, látogat titeket, szerintem ez a valószínű.

Most, hogy felnőtt a fia, van saját élete, családja, feltételezi hogy nem anyuci befolyásolja, és újra felbukkant.

Ha nincs veszteni valótok, akkor próbáljátok meg. Ha már kint vagytok, és nem úgy jönnek össze a dolgok, akkor is tud lépni a férjed másik munkahelyre.

2019. márc. 7. 06:15
 38/39 anonim ***** válasza:
57%

Csak érdekből mentek.Mert a papa ajándékokkal megvásárolt benneteket.Ezt magad is leírod, csak nem veszed észre.

Anyósod helyében nekem is rosszul esne.Az is hogy elviszitek messze az unokáját.

A pénz ígérete, mivel apósodnak jobban megy a szekere mint anyósodnak, megbolondított.Elfelejtitek azt, mit okoztok ezzel annak, aki mindig ott volt mellettetek.Mégha anyagilag nem is tudott sokat tenni.

Ez csúnya dolog a részetekről.

De mindegy itt mit írunk, ez már eldöntött dolog.

2019. márc. 8. 14:31
 39/39 anonim ***** válasza:
57%

Engem az zavar hogy a férjed nem hajlandó határozottan állást foglalni és a kezébe venni az irányítást. Olyan mintha egy sodródó mellékszereplő lenne, majd megnyugszik az anyám, vagy nem, ha nem keres az apám akkor én se keresem, ha ő keres akkor fogadom a közeledését. Teljesen passzív.

Pedig te nem fogod tudni az ő családi hisztériájukat feloldani, mert az kb 15 éve érlelődik hármuk között.

A férjednek kéne eldöntenie hogy költözni akar, és ezt közölnie az anyjával, és igényektől függően törnie magát hogy ne vegyék ezt sértésnek, vagy leállítani őket, és mindenképpen megvédenie a feleségét.

Mert jelenleg az történik, hogy anyós és após pingpongoznak a gyerekkel, a gyerek viszont szépen leül a sarokban úgyhogy rajtad csattan a pingpongütő.

Felnőtt ember a párod, vállaljon felelősséget a szüleiért és a döntéseiért.

2019. márc. 8. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!