Meghalt a macskám, olyan nehéz feldolgozni hogy nincs többé, sorstársak vannak itt?
Utolso elotti, köszönöm szépen kedves szavaidat, nagyon jol esnek, es joi tudni, hogy vannak, akik megertenek. Eddig minden almomban eljott. Minden nap felmegyek a sírjához, viszek neki viragot, es bocsánatatot kerek tole, amiért megigertem hogy segitek de nem tudtam. Barcsak o is 18 evet velem lehetett volna. Vagy meg tizre is azt mondanam hogy szep kort megelt. Legidosebb macskam 8 eves koruli lehetett, nem tudon miben halt meg.
Van most egy 3 eves, akit pici par hetes kora ota en neveltem, mert meghalt az anyukaja. O a lelkitamaszom most. Nagyon szeretem, egyforman szerettem oket. De akkor is teljeaen mas volt a ketto.
38 as vagyok
orulok hogy van kis tars akivel baratok vagytok. termeszetes hogy mindegyik allatgyerekunket maskeppen szeretjuk hiszen mindnek mas a termeszete mindegyikban mas az ami a szivunket meghoditja. latod mondtam hogy eljon hozzad es almodban megsimogathatod a bundacskajat is;-))
Most tudtam meg, hogy a kedvenc macskánk - aki nagyszüleimnél lakik - elpusztult :(
A doki szerint összeszedett valamit kullanccsal, kapott szurit, de a reggelt már nem érte meg.
Pont nemrég vettünk neki bolha- és kullancsnyakörvet.
"Hahaha, hú, de utálom a macskákat, ezért szerintem teljesen lényegtelen dolog őket gyászolni, mi az hogy 'családtag'?"
Örülök, hogy neked nem volt ilyesmiben részed, lepontozgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!