Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám feldolgozni a...

Hogyan tudnám feldolgozni a cicám elvesztését?

Figyelt kérdés
Eltűnt a kiscicám,már nagyon régen,és nem került elő.Sokáig a szomszédban volt,de aztán onnan is eltűnt.Fogalmam sincs,hogy mi van vele,él-e vagy nem.Már nagyon hiányzik,de sajnos nem tudom hol van és nem is jön vissza...Hogyan tudnám valamivel elfeledtetni ezt a szörnyű érzést?
2011. nov. 18. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
30%
vegyél egy másikat, de vigyázz rá jobban. de ha ennyire ragaszkodsz a cicákhoz, akkor ne tartsad kertben.
2011. nov. 18. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

Hozzál menhelyől, mert ott biztos van kiscica, és örömmel oda is adják, és ha ennyire félted akkor csináld azt mint én!

amíg kicsi, addig kb.2 hétig bezárva tartod egy helyiségbe ahonnan nemtud elszökni, és megszokja ezt a helyet, utánna 2 hét után kiengedheted nappalra, de estért zárd be! ezen kívül minden nap szánj rá legalább 2 órát, hogy hozzád szokjon, és meglátod nem fog eltűnni!

2011. nov. 18. 22:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Agond az,hogy anyukám nem engedi be a házba,és menhely sincs,de nagyon hozzászoktunk és ilyen cica ugysem lesz több...
2011. nov. 19. 06:00
 4/13 Serfőző Gergő válasza:
43%
Kedves kérdező!én annak a híve vagyok hogy az ilyeneken próbálj meg átlépni.Az esetben ha ez nem sikerül vegyetek egy kb ugyan olyat.
2012. febr. 5. 08:17
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Arra kell gondolni, hogy remélhetőleg valaki befogadta, így nem fagyoskodik odakint, etetik szeretik. Ha pedig úgy gondolod, hogy elpusztult, akkor gondolj arra, hogy ilyekor ők nem mennek messzire, ugyanúgy ott vannak, a szívedben élnek tovább.

Egyébként sajnos a teljesen kint tartott cicáknál ez elég gyakran előfordul. Az elején válaszolónak mondom, hogy ha szerencsétlen macskát bezárja egy helyiségbe két hétre, az ott fog megőrülni. Jó meleg alvóhelyeket kell csinálni neki kintre (nálunk melegítőpárna is van a cica helyén), és mindig meg kell várni amíg a kintre vitt kaját megeszi, hogy tudja, nem hagyjuk, hogy más macska elvegye tőle. Ezen kívül érdemes sokat játszani vele, szeretgetni.

2012. febr. 5. 10:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi is úgy csináltuk, hogy bezártuk őket pár hétre, különben elcsatangoltak volna. Utána mindig egyre többet kiengedtük őket, végül pedig kint aludtak.

És nem őrültek meg. :D

2012. febr. 5. 21:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak ez a legrosszab,hogy nem tudom él-e még.Én is abban reménykedem,hogy valaki befogadta,mert sárga színű cica alig van.Csak attol félek,vmi baja lett,mert sok az állatkínzó,és csak naon kevés olyan van,aki nem bántja az állatokat.Gondolkodom az uj cicán,és azt benn fogom tartani,kb. estére vagy ha kinn hideg van,nyáron persze nem.Még várom a válaszokat!
2012. febr. 6. 18:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem a cicám meghalt ,fél évvel ezelőtt ,de akármilyen vicces minden nap beszélek hozzá egy -két percig és mintha Istenhez mondanám.Azóta kaptam egy másikat és nagyon szeretem ,igaz egy kicsit hiperaktív. De mindegy.Ezt ajánlom neked is ,hogy vegyél egyet (mi ingyen vettük)vagy az állatmenhelyről ,szabadíts ki egyet ,mivel nekik is kell a szeretet még több is ,mint a normális macskának ,mivel kitudja mi érte a szegény kis joszágot! :) Sok szerencsét ,a cica választáshoz!
2012. febr. 16. 15:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szerettem (még mindig) az elvesztett cicámat ,de fel a fejjel!:)
2012. febr. 16. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Kb.mennyi ideje tünt el?
2012. febr. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!