Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan tudnám feldolgozni a...

Hogyan tudnám feldolgozni a cicám elvesztését?

Figyelt kérdés
Eltűnt a kiscicám,már nagyon régen,és nem került elő.Sokáig a szomszédban volt,de aztán onnan is eltűnt.Fogalmam sincs,hogy mi van vele,él-e vagy nem.Már nagyon hiányzik,de sajnos nem tudom hol van és nem is jön vissza...Hogyan tudnám valamivel elfeledtetni ezt a szörnyű érzést?
2011. nov. 18. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem tudom elképzelni,hogy mennyire rossz lehet most neked,mikor az én cicám beteg volt,már attól kész voltam....talán idővel jobb lesz,abban nem hiszek,hogy rögtön kell egy "másik",kvázi Őt is el kell gyászolni,mint egy embert-akár! Remélem idővel jobb lesz neked,és talán majd egy új cicának is esélyt adhatsz,hogy boldog élete legyen! Kitartás!:-)
2012. febr. 17. 11:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,csak nincs menhely,de szerzek vhonnan egy ujat,mert már lassan hogy fél éve eltűnt...
2012. febr. 17. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem már van egy másik macskám ,őt is nagyon -nagyon szeretem és ingyen szereztem be .Ugyanúgy lehet szeretni ,mint egy fajtatisztát ,sőt még jobban ,mivel az enyém házicica és lakásba tartom őt is! :) Jobban hozzám is nőtt!
2012. febr. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!