Hogyan tudom feldolgozni kiskutyám elvesztését? 10 hetes volt
ma este egyik kis spicc kis kutyánkat el ütötte a kocsi!!!!!10 hetes volt!Mini méretű!ő volt akivel mindig babáztam:(mindig várt!Egy hülye barom gyorsan ment és elütötte!Sajnos kint voltam a teraszoncsak azt nem vettem észre hogy ő meg kibujt a keritésen!Mindig akkor jöhettek ki az udvarra mikor kint voltunk mert a keritésen ő még kibirt bujni!!!!És halottam hogy valami nyekken,már tudtam hogy ő mert a hang kintről jött pont mikor egy kocsi gyorsan el hajtott az udvarunk előtt!!!!!
Borzasztó érzés volt mikor megláttam!!!!Végig abban reménykedtem hátha csak a nagykutyánk rálépett azért nyekkentett egyet!De mikor megláttam:((((Borzasztó volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő volt a kisbabám!!!Hihetetlenül fáj!Probáltuk megkeresni kivolt,mert csak aztláttam hogy szürke kocsi volt,és járkáltunk kocsival ki lehetett de nem ismertem fel egyik olyansmi kocsit sem!!!!!!!
Már csak 8 kutyánk van:(((((((((((((((((((((((((((((
az a legrosszabb hogy nem hinném hogy nemlátt a hófehér kiskutyát.....Szerintem direkt ütötte el!
ő volt az én kislányom!amugy nellikének hivták:(
mert még nem sikerült a teherbeesés sem!!!Most olyan szerencsétlennek érzem magam!
Nagyon sajnállak, biztosan nagyon nehéz lesz, de a többi kutyádban továbbra is örömödet lelheted, az ő szeretetük majd biztosan segít átvészelni ezen az időszakon
Amikor kisebb voltam volt egy macskám akit nagyon szerettem. Egyszer kint voltunk az utcán, a macska a kezemben és egyszercsak kiugrott a karjaimból és át akart szaladni az úton. Sajnos épp jött egy kocsi és elütötte. A szemem előtt. Rögtön szörnyet halt. Szörnyű volt. Tudom mit érzel.
Igen ez borzasztó!!!Van még 8 kutyánk.. mindig kutyák között nőttem fel és nemtudom megvigasztalni magam hiába van még kutyánk ... Nagyon fáj. ővolt a mindenem!!Mikor megláttam hogy csak ő az ,ezért nyösszentett,hát orditottam!!!!!!
Folyamatosan bőgök.....egész vagonom odaadnám ha visszatudnám őt hozni!
hát nem is tudom mit írjak.Első benyomás:részvétem,de tényleg.sajna jobb ha megbarátkozol a gondolattal hogy előbb-utóbb sajna mindegyik kimúlik,ez ellen nem tudsz mit tenni,és azzal akkor hogy fogsz megbirkózni....
Második:komoly ez a kérdés?Kicsit valószínűtlennek tartom,hogy a 20 macska után a 9 kutyából egyet elütnek és valaki ennyire a padlón legyen,meg ez hogy ő volt a babád....na ne
utólsó!van neked szíved?hogy irhatsz olyat hogy mindegyik kimúlik egyszer?és hogy ennyi kutyám van ennyire badlón vagyok ezért nem igaz a kérdés hanem kamu?Te normális vagy?inkább ne irtál volna ide!!!!!űű
Tudod igen van ilyen hogy 20 macskám volt összesen nem 10 éves vagyok!!!!!Nem egyszerre volt 20!!!!!!!!És mind nagyon fájt képzeld el!!!!!!!4És a kéréds nem kamumert nem ilyen kérdésel kamuznék!!!!!!!!!!
És nekünk lassan 3 éve nemjön össze a gyerek engem kezelnek,és igen ő volt a kisbabám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!