Mennyi ideig tart feldolgozni egy terhesség elvesztését? Ki hogyan bírkózott meg vele?
Én is így voltam vele, és sajnos addig nem is lett másként, amíg nem lettem újra terhes. Hála az égnek, elég gyorsan összejött, a 3. próbálkozós hónapban.
Azóta már fél éves a lányom, de még mindig eszembe jut a másik baba, hogy hány hónapos lenne, stb. Ilyenkor mindig figyelmeztetem magam, hogy akkor nem lenne itt mellettem az én is Angyalkám, és ez megnyugtat.
Én is pont így voltam. Azt hittem műtét után már jobb lesz. De nem így lett. Egyre rosszabb lett. Rajtam is csak az új baba megfogamzása segített. Még csak 8 hetes vagyok, de a hangulatom ég és föld a két hónappal ezelőttihez képest. Most az "új" babánkkal foglalkozom, számolom a heteket, napokat, küszködök a rosszullétekkel, ez eléggé lefoglal.
Biztosan az is sokat számít, hogy mekkora terhességet veszítettél el. Az enyém 9 hetes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!