Hogyan tudom feldolgozni kiskutyám elvesztését? 10 hetes volt
ma este egyik kis spicc kis kutyánkat el ütötte a kocsi!!!!!10 hetes volt!Mini méretű!ő volt akivel mindig babáztam:(mindig várt!Egy hülye barom gyorsan ment és elütötte!Sajnos kint voltam a teraszoncsak azt nem vettem észre hogy ő meg kibujt a keritésen!Mindig akkor jöhettek ki az udvarra mikor kint voltunk mert a keritésen ő még kibirt bujni!!!!És halottam hogy valami nyekken,már tudtam hogy ő mert a hang kintről jött pont mikor egy kocsi gyorsan el hajtott az udvarunk előtt!!!!!
Borzasztó érzés volt mikor megláttam!!!!Végig abban reménykedtem hátha csak a nagykutyánk rálépett azért nyekkentett egyet!De mikor megláttam:((((Borzasztó volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Ő volt a kisbabám!!!Hihetetlenül fáj!Probáltuk megkeresni kivolt,mert csak aztláttam hogy szürke kocsi volt,és járkáltunk kocsival ki lehetett de nem ismertem fel egyik olyansmi kocsit sem!!!!!!!
Már csak 8 kutyánk van:(((((((((((((((((((((((((((((
az a legrosszabb hogy nem hinném hogy nemlátt a hófehér kiskutyát.....Szerintem direkt ütötte el!
részvételem!
nekem most van egy pincsim és ő érte akár meg is halnék
és vannak emberek pl: testvéremért nem halnék meg de a kutyám miatt tuti. nemrég kb:4 éve meghalt a spánielünk és én nem tudtam elhinni h meghalt mindig azt mondogattam ez nem történhet meg velem. És azóta is non hiányzik!
És sztem sohase tod ezt feldolgozni mert mert egy kutyát nem pótolhat semmi se senki és én még mindig ha a meghalt kutyámra gondolok elbőgöm magam!
nagyon nagyon sajnálom!
szerintem örök életedben hiányozni fog ha tényleg nagyon szereted!
07:20-as te egy megkeseredett Szemtelenné vált ember lehetsz!Sajnálom a családod ....
Amit te irtál én nem irnám le olyannak aki egyépként is szomorú,és még a betegségébe is beletaposni!Ennyit rólad!!!
a többieknek köszönöm!
az a legrosszabb hogy úgy láttad őt utoljára ahogy....
Gondolj a szép emlékekre,én is tudom hogy egy állat családtag,ezért kell továbbra szeretned a többit,nem rgadhatsz le e kedvencednél.De ne hidd hogy direkt történt,azért sztem nem könnyű egy kis izgága állatkát csak úgy elütni,az viszont szomorú hogy nem vette észre(???),vagy ha észrevette mégis elment.Attól függetlenül megértelek.Fel a fejjel,foglald le magad,kellene valami kikapcsolódás,és ne feledd:soha de soha nem fogsz úgy egy állatot se szeretni ha gyereked lesz(ami kívánom h teljesüljön!!!),ezt azért írom,mert egyik nem pótolhatja a másikat.Az biztos hogy erőt és boldogságot adnak,de akkor sem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!