Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom feldolgozni...

Hogyan tudom feldolgozni kiskutyám elvesztését? 10 hetes volt

Figyelt kérdés

ma este egyik kis spicc kis kutyánkat el ütötte a kocsi!!!!!10 hetes volt!Mini méretű!ő volt akivel mindig babáztam:(mindig várt!Egy hülye barom gyorsan ment és elütötte!Sajnos kint voltam a teraszoncsak azt nem vettem észre hogy ő meg kibujt a keritésen!Mindig akkor jöhettek ki az udvarra mikor kint voltunk mert a keritésen ő még kibirt bujni!!!!És halottam hogy valami nyekken,már tudtam hogy ő mert a hang kintről jött pont mikor egy kocsi gyorsan el hajtott az udvarunk előtt!!!!!

Borzasztó érzés volt mikor megláttam!!!!Végig abban reménykedtem hátha csak a nagykutyánk rálépett azért nyekkentett egyet!De mikor megláttam:((((Borzasztó volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Ő volt a kisbabám!!!Hihetetlenül fáj!Probáltuk megkeresni kivolt,mert csak aztláttam hogy szürke kocsi volt,és járkáltunk kocsival ki lehetett de nem ismertem fel egyik olyansmi kocsit sem!!!!!!!

Már csak 8 kutyánk van:(((((((((((((((((((((((((((((

az a legrosszabb hogy nem hinném hogy nemlátt a hófehér kiskutyát.....Szerintem direkt ütötte el!

2009. jún. 30. 00:05
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

szomszédomnak még 1984-ben jött 1 kóbor kutya,befogadták csibésznek hivták!1 hónapja öngyilkos lett mert már nem birta!x(

26-27 évig birta!:)

2009. jún. 30. 00:38
 12/23 A kérdező kommentje:
a kutya lett öngyilkos?
2009. jún. 30. 00:46
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem véletlen hogy nem megy a teherbeesés sem! Ha egy kiskutyára ennyire képtelen vagy vigyázni akkor hogy lennél képes egy gyerekkel törődni és VIGYÁZNI rá?
2009. jún. 30. 07:20
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

Most miért kell bántanotok szegényt????

Miért ne lehetne úgy szeretni egy állatot, mint egy embert? Sőt! Én még jobban is szeretem őket, ugyanis sokkal szeretetteljesebbek, mint az ember és nem kétszinűek, önzőek.

Nekem 3 állatkám volt, februárban meghalt az egyik, majd májusban a másik kettő és én is úgy szerettem őket, mintha a gyermekeim lennének. Ők voltak a kicsike "lányaim".

Nagyon nehéz volt, még most is rájuk gondolok, pedig már van két új pici állatkám. Mégis bármit megtennék, hogy ne így történjenek a dolgok:((( Nagyon hiányzonak:( De sajnos ez ellen nem lehet mit tenni, nem tudod visszahozni.

Esetleg nem tudsz valamit a kerítésre szerelni, hogy ne tudjanak seholsem kibújni? Lehet, hogy nehéz és sok munkába kerül, de szerintem megérné.

2009. jún. 30. 07:37
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

Most nem leszek népszerü. De ez lehet hogy csak fake kérdés.

Saknálom ami történ a kutyáddal, de ez agy baleset volt. Az autós nem számíthatott arra hogy egy mini méretü kutya kirohan az utra, szerintem nem vette észre, gondold el mész autóval az úton perifériábol figyeled az utat, mert éppen bekapcsolod a rádiót, nem látod azt ha oldalról elédszalad valami picike. Itt csak ti vagytok a hibásak, lehet mondani, hogy véletlenül, de a felelősség akkor is rajtatok van. Ha ilyen kicsi kutyám van akkor úgy csinálom meg a kerítést hogy ez ne fordulhasson elő. Van még 8 kutyád azok közül is kiszaladhat még. Ezt sajnos el kell fogadnod, és csináld meg a kerítést, hogy ez ne forduljon elő.

2009. jún. 30. 07:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem tudnatok nekem segiteni???nem tudom hogy kell ujkerdestfeltenni??:((:((bocs hogy ideirok
2009. jún. 30. 08:09
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt tudom javasolni, hogy majd idővel enyhülni fog kicsit a fájdalom. Sajnos mást nem tudsz tenni mint hogy elfogadod.

Az is nagyon igaz, hogy mindenképp csináljátok meg a kerítést úgy hogy ne tudjon egy ilyen kicsi kutya kiférni. elég ha az alsó részeket bedrótozzátok jó sűrűn, vagy valami ilyesmi. Már nem tud kimenni. De próbáljátok ki ha kész lesz. Mert sajnos amíg nem csináljátok meg mindig fennáll a veszély hogy máskor is megtörténik ez a szomorú esemény.

A kisbabát pedig remélem összejön hamarosan! Ne add fel! És igen lehet egy állatkát úgy szeretni mint egy gyermeket, embert, de valahol mégsem ugyanaz. Mert egy még meg nem született baba érzését tudja pótolni egy állatka, de egy elvesztett babát, kisgyermeket soha.

Persze most neked nagyon sok erőt adott ez a kiskutya mivel babád sajnos régóta nem jött össze, de hidd el ha sikerül a baba, érezni fogod a különbséget. Mindezeket nem rosszból írtam és nem negatívan akartam.

Ha pedig baba nem jön össze, fogadjatok örökbe egyet. És nem muszáj hogy kicsi baba legyen. Lehet már nagyobbacska gyerek is. Így neki is adtok egy esélyt a szerető családi életre és teneked is lesz gyermeked. Aztán ki tudja lehet mikor majd már nem görcsölsz ezen annyit, megnyugodsz és leköt az örökbefogadott gyerek körüli teendő, akkor becsúszik egy saját is! Ne add fel! Én drukkolok neked! És ne hallgass az itt néhány leírt csúnya válaszra.

Az anyaságot és azzal járó felelősséget is tanulni kell. És még egy kisgyereknél is előfordulhat olyan hiba amiből pl nagyon csúnya baleset lehet, és ez nem az anya nem alkalmasságát mutatja.

Persze a kiskutyánál is lehetett volna előre gondolkodni hogy kerítést még előtte megcsinálni, de lehet akkor máshol ment volna ki. Ezt soha nem lehet tudni. Vagy mikor kimegy a kapuba a postáshoz akkor szalad ki a kutya mellette. Tehát ilyen sajnos bármikor előfordulhat!

Kívánom, hogy az idő enyhítse a fájdalmat és hogy ajándékozzon meg az élet egy igazi kisbabával! Addig is a 8 kutyust is szeresd, ők erőt fognak adni neked! Csak ne zárd be a szíved! És persze a családod is nagyon szeresd, őket elsősorban! :)

Bár igazából mikor az ember kutyákkal, állatokkal él együtt, pláne kutya, macska akkor már szinte családtaggá válnak ezek az állatok és szinte beletartoznak a családba! Legalább is ha nagyon szereti őket az ember és foglalkozik velük, akkor megérzi hogy mennyire önzetlen és szerető lények ezek az állatok! És nem csak a kutya meg a macska! Még a haszonállatok is! Hiszen szeretetre minden állatnak, élőlénynek, embernek szüksége van!

2009. jún. 30. 08:30
 18/23 anonim ***** válasza:
kiválasztasz valamilyen kategóriát,és ott van legall,hogy új kérdés
2009. jún. 30. 08:32
 19/23 anonim válasza:
szörnyű érzés lehet:'(nem tuodom hogy tudnád ezt feldolgozni. ha nekem történne ez a kutyámmal nemis tudom mit csinálnék:'(igazán sajnálom
2009. jún. 30. 08:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Sokan nem értik hogy lehet egy kutyát így szeretni, hát én tudom, nálunk is családtag volt, még ma is sírni tudok ha csak rá gondolok, pedig több mint egy éve volt, mikor a karjaimban meghalt. És más kutya sosem fogja betölteni azt az űrt amit ő hagyott maga után. A bátyám kutyája volt, ő neki egy év kellett mire elfogadta hogy nincs többé, pedig már 26 éves, nem gyerek. Kösd le magad a többi kutyával, ők is érzik hogy fáj neked, és másképp fognak viselkedni. Az idő majd segít.
2009. jún. 30. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!