Meghalt a macskám, olyan nehéz feldolgozni hogy nincs többé, sorstársak vannak itt?
Szia. Mikor mendtem az iskolába, a hátam mögül hallottam hogy nagyot fékez egy kis teherautó, és továbbhajt. Mikor megfordúltam már tudtam hogy a cicám az, de egyszerűen nm. akartam elhinni! Belűlről elvérzett... Alig bírt menni.. Szenvedett. :''(
De avval kell megpróbálni NYUGTATNI MAGUNKAT, hogy nekik OTT FENT SOKKAL JOBB, OTT BOLDOGOK. NAGYON BOLDOGOK! Tudom milyen rossz, hidd el, de sajnos muszály okosan tovább menni! ( azt nm. Mondhatom hogy lépj tovább.) de a szívünkben mindig ott lesznek s ott is maradnak!:) 💎
Őszinte részvétem :(
Az enyém öregkorában pusztult el, már gyenge volt. Már valahol éreztem, hogy el fog menni. Ültem a székben, ő az ölemben, és csak simogattam.
Rám nézett, de furán. Nem az a cicás "szia, mizu?" tekintet, hanem egészen mély, nem tudom megmagyarázni, de valahogy tudtam, hogy mit szeretne mondani. Ekkor azt mondtam neki: "Menned kell, cicám? Rendben van, menj csak. Szeretlek!"
Lassan, kedvesen beszéltem hozzá, hogy a hangsúlyból értse, hogy mit mondok. Ekkor felállt, lehuppant az ölemből, és bement a nappaliba. Ott találtuk a kávézóasztal alatt, mozdulatlanul. Az volt az egyik kedvenc helye.
Részvétem!
Az én cicám panelbe lakott velünk.Mindig volt itthon valaki.Egyszer csak azon kaptuk magunkat,hogy nem jön a cica a tv- nézni.Mindig oda bujt közénk és simogatta magát.Ketten simítjuk.Nem jött hívogattuk ,de semmi. Ki mentünk a konyhába és már nem mozdult.Nem hittem el,de már hideg volt.Nagyon sírtam,még az este eltemettük.Mem találtuk a helyünket a férjemmel.Reggelig sétáltunk.Egyikünknek sem volt kedve haza jönni.Másnap szombat volt.Kimentünk a piacra.Ott mindig megnéztük a kis állatkákat.Volt egy keverék kutya.Akié voltba ut mondta,ha valaki nem viszi el akkor agyón üti.Megsajnáltuk elhoztuk,de nem sok reményt fűztünk ahhoz,hogy kedvenc lesz.Az lett. Most ott tartunk,hogy 14 éves vak és nagyot hal,majdnem süket.,de amúgy egészséges.A kérdésed most nekem is aktuális hogy fogom elviselni a hiányát,ha meghal?
Hát ennyi,,,, sok kitartást! Imádkozom érted és az elhunyt cicádért.
Nagyon szépen köszönöm hogy ennyien valaszoltatok, latom hogy nem vagyok egyedul.
Elso valaszolonak, nagyon megrazo elmeny lehetett :( nekem egyszer utottek el egy macskamat, borzaszto volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!