Lassan egy éve, hogy elvesztettem a három éves cicusomat. Hogyan tudnám feldolgozni végre a fájfalmat?
Nem macska, kutya.
Októberben vesztettem el 10 hónapos kutyámat. Összetörtem, azt hittem, belepusztulok. Nem tudtam másra gondolni. Aztán januárban a kezembe nyomtak egy akkor egy hónapos, drága babakutyát. Simogattam, cuki volt, ha a kutyámat nem vesztettem volna el, szó nélkül könyörögtem volna érte. Mikor megkérdezték, kkérem- e, percekig viaskodtam magamban. Ott volt a régi kutyám emléke, de tudtam, nem mehet ez örökké így, szóval fájó szívvel elfogadtam.
Nem bántam meg. Azóta ő is többször volt műtőasztalon, pedig csak fél éves, egy hiperaktív őrült, imádom - de az előző kutyámat ő sem pótolja, hisz külön egyéniségek.
Ha már hiányzik a kisállat, én azt javaslom, vágj bele... és részvétem.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, rengeteget segítettetek! Szerintem egy-két év múlva vállalok új állatot. Lehet, hogy egy kutyát, de én azért elég macskás vagyok.
A második válaszolónak mondom, hogy hidd el, azt is tapasztaltam már... szörnyű, állatok és emberek elvesztése is! Nagymamámat is pár éve vesztettem el, erre nem térnék ki. Kb mindkét eset ugyanolyan fájdalom, csak a mamámra már most alig emlékszem sajnos. Nagymamám, és cicum emléke a két legmeghatározóbb dolog jelenleg az életemben, erőt adnak, de fájdalmat is okoz.
Részvétem :( 10 hónapos korában ütötték el drága cicámat, Cirmit, még áprilisban.Sosem fogom elfelejteni, én is rengeteget sírok miatta, mikor eszembe jut. Nagyon szerettem. Szerintem a fájdalmadat enyhítené egy új kisállat. Akár macska vagy kutya. Nekünk azóta lett 3 kiscicánk. Enyhítették a fájdalmat, de őt senki és semmi sem pótolhatja. Nagyon szeretjük a kis rosszcsontokat. :)
Remélem boldogságra lelsz majd egy cica személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!