Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy elment a macskám?
Nehezen, de idővel megvigasztalódik az ember.
Nekem napra pontosan tegnap volt négy éve, hogy el kellett altatni a cicámat. Ma már csak a szépre emlékszem, az utolsó napjaira nem. Így jobb.
Köszönöm a válaszokat.
Igazából én még reménykedek, hogy előkerül. Több mint 1 hete ment el itthonról. Nem is kezdtem rögtön aggódni mert máskor is elment 2-3 napra. Kerestem is, szomszédoktól is érdeklődtem de nem kaptam információt róla :-(
Ja, hogy úgy elment!
Akkor keresd! Macskáknál egy hét eltűnés kvázi a normális kategóriába esik! Plakátok, netes hirdetés, állatvédő szervezeteknél fotó, adatok leadása... Rengeteg esélyed van még, ne azzal legyél elfoglalva, hogy feldogozz bármit is!
Ivaros kandúrról van szó? Mennyi idős?
Egyébként még van rá esély hogy hazamegy! Írtad, hogy érdeklődtél a szomszédoknál, esetleg kertszomszéd 2-3. szomszédnál is kérdezősködj, nem zárták-e be véletlenül garázsba, pincébe amit ritkábban használnak! (nekem volt hogy 2-3 hét után jött haza az ivartalan nőstényem, lefogyva, biztos hogy bezárták...)
Facebookra tegyél ki képet leírással, fontos a helyet megadni hogy melyik város (városrész), és a környékbeli állatvédők, menhelyek stb oldalára is oszt meg!
Esetleg plakátot is rakhatsz ki a környéketeken, hátha valaki befogadta!
Igen, ivaros, 8 éves kandúrról van szó.
Tettem képet facebookra, meg az állatvédőknél is jelentettem,ma pedig plakátolni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!