Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Adtok a cicáitoknak olcsóbb...

Adtok a cicáitoknak olcsóbb dobozos cicakajákat?

Figyelt kérdés
Aldis, Pennys, Lidl-s cicakajákra gondolok.
2013. febr. 19. 17:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Most dikert kimentem megnézni a prémium tápokat. pl az Animoda carnyban 78% a hús!A Applawsban 75% a hús, az Schesirben is 75%. És egyikben sincs sem ízfokozó, sem mesterséges szinezék vagy adalék.
2013. febr. 19. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, az sem mellékes, hogy mennyi mesterséges anyagban benne, A prémium tápokban nincs mesterséges színező és hasonlók.

Van olyan ember is, aki egész életében össze vissza eszik, mégis egészséges, más pedig odafigyel mégis megbetegszik. Macskánál ugyanígy van, de én inkább nem kísérletezek sem magamon, sem a macskámon. A lehető legjobban adok nekik, ami tőlem telik. Prémiumból is van olcsó és drágább is.

2013. febr. 19. 20:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van. Én sem állítom, hogy ha prémiumot kap, soha nem lesz beteg, és azt sem, hogy ha nem azt kap, akkor megbetegszik.

De sokkal nagyobb az esélye a hosszú boldog életre, mint a most divatos, jó reklámú tápokkal.

Én sem kisérletezek. Megpróbálom a legjobbat adni nekik, és így legalább az esélyt megadom arra, hogy szép élete legyen.

(Egyébként egy 5 éves macska, még fiatal.. ha rendszeresen kap enni, "jár" oltásra, felülvizsgálatra nagy baj nem lehet- hacsak nincs valami alap betegsége. A rossz minőségű etetésnek is csak később jönnek ki a hatásai, ugyanúgy mint általában az embernél- persze nem mindenkinél!! De jobbak az esélyei annak a gyereknek, havonta csak egyszer kap hamburgert, nem?:))

2013. febr. 20. 10:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Néha igen.

Ők fő eledelként prémium tápot kapnak, szárazat. És mivel ezáltal elég jól vannak táplálva, úgy gondolom néha ehetnek egy-egy ilyen rosszabb minőségű eledelt is, hiszen nagyon szeretik. Olyan ez mint nekünk a hamburger. A Mekis a Whiskas, az útszéli hamburgerezős meg az ARO táp. :D

2013. febr. 20. 11:17
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem, soha nem kísérletezem ilyennel. Egyik ismerősöm egyszer vett ilyet a macskájának, kibontotta és sercegett. Még a macskát hibáztatta, hogy nem hajlandó megenni...
2013. febr. 20. 11:50
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megírnátok azt is, hogy milyen prémium eleséget adtok a cicáitoknak? Száraz, és "nedves" is érdekel.

2013. febr. 20. 17:34
 17/25 Vicuska87 ***** válasza:

száraz: royal canin persian

nedves: schesir, applaws, cosma, hermanns

2013. febr. 20. 17:37
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Be tudom szerezni Tescóban is? Nálunk sajnos nincs Fressnapf, a legközelebb 150 km-re van.
2013. febr. 20. 17:44
 19/25 anonim ***** válasza:

Az én cicám betegség miatt 5 évig prémium gyógytápra szorult, amiből ráadásul csak egy íz volt.

Szerencsére meggyógyult, azóta átlagos tápokat kap (nem legalja minőséget), de láthatóan boldog a változatosságtól.

2013. febr. 20. 17:51
 20/25 Vicuska87 ***** válasza:

www.zooplus.hu

www.petnet.hu

itt tudod beszerezni! Tescoban, és hipermarketekben csak whiskas, és társai beszerezhetőek! Ezek marketing tápok! Ára magas nagyon, beltartalom egyenlő a nullával!

A fressnapf a lehető legdrágább. Netről a legegyszerűbb rendelni, ha annyi pénzért rendelsz, ingyen házhoz is hozzák...

2013. febr. 20. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!