Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lidlben miért van az emberi...

Lidlben miért van az emberi tonhalkonzerv közvetlenül a lazacos macskaeledel mellett?

Figyelt kérdés

tegnap 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön sorban vannak az állatkaják, a háztartási cuccok mellett.
tegnap 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Feltetted ezt a kérdésedet a Lidl dolgozoinak is? Talán ök jobban tudják nálunk. (De azt gyanitom egy vásárlo éppen ott gondolta meg, hogy rossz döntés volt az elözö választása. Elég gyakori eset, ott szabadul meg az árutol ahol eszébe jut.)
tegnap 18:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ott vannak mellette az egyéb konzervek is
tegnap 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is külön sorban vannak, a vegyi áruk között. És minden macskakonzerven ott egy cicafej is; nem keverhető össze a tonhallal.
tegnap 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Mind2-t állatoknak szánták, csak különböző felirattal. A lényeg hogy fizesd ki, aztán vigyed.
tegnap 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem láttam, de alapvetően azt már én is észrevettem, hogy a Lidlben és az Aldiban is a termékek elhelyezése teljes mértékben random, mindenféle logikát vagy észszerűséget nélkülöző, kicsit olyan, mintha valaki a hangulatától függően hajigálná a dolgokat szét. Én soha nem találok ott semmit.
tegnap 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincsenek egy sorban
tegnap 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megkostold.
tegnap 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:
25%
szükség van a természetes szelekcióra
tegnap 20:28
 10/11 anonim válasza:
67%

És tényleg!

[link]

Azért ezt így nem engedném... Még jó hogy a tábláit nem cserélték össze. Még a kg áruk is hasonló!

ma 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!