Tonhalkonzervből melyiket preferáljátok, és miért?
Olajban vagy sós lében? Miért?
Mit csináltok belőle, vagy hogyan fogyasztjátok?
Szeretném jobban beépíteni az étrendembe, de annyira nem tudom, hogyan készítsem el?
Boltban ezek nincsenek hűtve, ti otthon beteszitek a hűtőbe fogyasztás előtt?
Bármilyen javaslatot szívesen veszek!
Olajban.
Tonhalas pitét, olyansmi mint az empanadas, csak pite formájában.
Itthon hűtőben tartom.
Olajban, es az olajat leontom. De hidegen izlik neked? Remelem, nem azert akarod huteni, mert nem hiszed el, hogy konzervalva van. Amugy a heringet, makrelat jobban szeretem. Paradicsomos vagy mas szoszban, bar ezek a szoszok tul olajosak nekem.
En sajat keszitesu lecsoval szeretem a konzerv halat, es kenyerrel.
Az olajokat jobban szeretem és csak a törzset.
Salátára morzsolom vagy paradicsomos,olívabogyós szószban tésztával.
Ja, a saláta recept: egy doboz tonhal leöntve róla a lé, azt összekeverem egy-két kiskanál majonézzel, minimális mennyiségű mustárral, egy kicsire vágott paradicsommal, hagymával (abból a lilát szeretem), meg ha van épp felbontott kukoricakonzerv, akkor abból valamennyivel (de ha nincs, akkor nem bontok fel ezért). Meg egy fél paprikával, egy(-két) csemegeuborkával, szintén kicsire vágva. Olivabogyó is passzolna hozzá, de azt utálom.
Pirítóssal eszem.
Köszi mindenkinek.
Eddig ha vettem, azért raktam be mindig a hűtőbe, mert ha esetleg "csak úgy" ettem, jobb szerettem hidegen, mint szobahőmérsékleten.
De máskor meg paradicsomos szósszal összerottyantottam, kvázi spagettinek, vagy épp tojással elkeverve rántottának, de ennél többet szeretnék kihozni belőle.
Heringet, makrélát, szardíniát sajnos nem bírom megenni, egyszerűen rosszul vagyok tőle.
Köszi a receptet! :)
Nem kell hűtőben tartani, mert az olaj megdermed és nem tudod leönteni róla.
Tonhalas tésztát szoktunk, és az olaján pirítom meg a hagymát, így nem kell kiönteni.
N3m kell huteni de szerintem finomabb hidegen
Én a vizeset veszem mert sokkal kevesebb benne a kaloria, az olajassal nagyon sok üres energiat viszunk be. Viszont szerintem az olajas valamivel finomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!