Tonhalkonzervből melyiket preferáljátok, és miért?
Olajban vagy sós lében? Miért?
Mit csináltok belőle, vagy hogyan fogyasztjátok?
Szeretném jobban beépíteni az étrendembe, de annyira nem tudom, hogyan készítsem el?
Boltban ezek nincsenek hűtve, ti otthon beteszitek a hűtőbe fogyasztás előtt?
Bármilyen javaslatot szívesen veszek!
Olajban, azt átöntöm ÉS elteszem, mert a ragukhoz felhasználom az olaját (vagy salátákba).
Amúgy riomare-t, vagy Coop prix garantie saját márkásat, mert az olcsóbb, de uolyan finom.
A coop és az olcsóság egy mondatban durva. :D
De értem mire céloztál a riomare az arany árban ad mindent.
A kérdésre válaszolva olajost veszek mindig, mert sokkal finomabb a tonhal is tőle. A sós lé gondolatától is elmegy az étvágyam.
Rio Mare Insalatissime konzervet szoktam néha venni - tonhal olívaolajban, különböző variációjú vegyes zöldségekkel.
Szerintem főételhez is felhasználható, de csak önmagában azonnal elfogyasztva is jó 1 ember számára egy gyors ebédnek, és nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!