Befogadott kinti cicamának kb mennyi idő megszokni az új környezetet?
Figyelt kérdés
Két hete hoztunk haza egy kismacskát. Az előző gazdi annyit mondott a cicáról, hogy 6 hónapos (annak ellenére sokkal nagyobb, mint az ugyanannyi idős macskák), kan macska. Az első 4 napban nem evett, ivott és nem is piszkított be.3 testvére volt/van.
Utána már evett és eszik rendesen, semmi gond sincs, előjön, felfedez. De tőlünk még mindig nagyon fél, csak este jön elő enni, de ha közelítünk, egyből rohan. Mikor nem tudott menekülni, akkor engedte, hogy simogassam, nem vad egyáltalán. Soha nem nyávog. Mennyi idő, míg engedi, hogy megsimogassuk? Sajnos így még alomra sem tudjuk nevelni, nem jön ide.
tegnap 00:20
1/3 darklord88 válasza:
Hát ezt macskától is függ.Amit én befogadtam az már az udvarunkon is bújt hozzám,megengedte hogy felvegyem.Pár nap volt ennek megszokni nálunk ez a cica is kb 6 hónapos vagy 1 év körüli lehetett akkor.
2/3 darklord88 válasza:
Alomra meg szerintem nem kell nevelni.Amik nekünk voltak cicáink mind tudták hova kell csinálni pedig sose tanítottuk őket.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 Őt rá kellene nevelni, mert mindenhová piszkít, csak az alomba nem.
tegnap 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!