Úgy 1 vagy 1,5 hónapja egy kicsit megharapott a macskám és egy kicsit vérzett is, éppen hogy megkapott, nem nagy seb volt de még mindig egy kicsit látszik ilyen halvány piros csík! Lehet még belőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg hogy a macskaharapás még akár veszélyes is lehet ezért most kicsit beparáztam mert úgy 1 hónapja megkapott a macskám.
Kinti macska 2 hónapja van nálam, brit rövidszőrű, nem aggresszív velem csak nem szereti ha a nyakát simogatom és akkor harapott meg
tegnap 22:04
1/6 anonim válasza:
Ennyi idő elteltével már nem lesz baj. De ha kijárós, akkor oltasd be a fertőző betegségek (köztük egy teszt után leucosis ) mellett veszettség ellen is.
2/6 anonim válasza:
Szerintem kizárt, akkor már jelentkezett volna a baj. Lehet, hogy a bőrödön a nyom simán eltűnik, ha majd jön a naposabb idő
3/6 anonim válasza:
Szerintem se lesz semmi bajod most már. Esetleg ha rosszul leszel akkor viszont az orvosnak feltétlen említsd meg a harapást. A nyoma sajnos jó ideig ott marad.
5/6 anonim válasza:
Azért vigyázni kell. A veszettségnek elég hosszú lehet a
6/6 anonim válasza:
5. Folytatása: Lappangási ideje. Engem egy kutya kapott el, Utánajártam. Mert úgy láttam, hogy senkit nem érdekelt(ÁNTSZ, körzeti orvos) rajtam kívül.
Cica megvan még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!