Cicának valami klassz név?
Pezsgőszínű lány cica. :) Mármint ilyen bézs színű, vagy hogy mondjam, olyan nagyon halványan vöröskés, de inkább valamiféle krémszíne van. Neki kéne valami jó név ötlet. :)
Esetleg Púder? Vagy mondjuk a Pezsgő milyen lenne? (Szerintem amúgy a Pezsgő nem elég csajos, pedig ez a cica igazi kis hölgy, úgyhogy valami nagy szép név kellene neki, ami illik hozzá.)
Írjatok kérlek névötleteket, mert egyelőre nagyon tanácstalanok vagyunk!
Előre is köszi szépen! :)
A Púder szerintem aranyos. :)
Én az utóbbi időben ilyen neveket olvastam, ami szerintem jól állna egy vöröses színű lány cicának is:
Szirén, Piskóta, Írisz, Málna, Mangó, Ízisz, Szerafina, Mandarin, Ginger, Gyömbér, Szikra, Mandula, Szirom, Szonja, Parázs, Maja, Milla, Sziréna, Nokedli, Puszedli, Szirup, Szende, Szépség, Mira, Mia, Pihe, Fanta, Füge, Karamella, Mazsola, Pehely, Marcipán, Hamvas, Sansa. :)
Esetleg még (ha picit viccesebb nevet keresel) jó lehetne neki a Perec, Kifli, Gofri, Müzli, Pogácsa, Kuglóf, Nudli, Spagetti és a Chili. :)
Kíra, Kacér, Kedves, Korina, Karina, Karmazsin, Korall, Kökény, Kacaj, Koktél, Konyak, Kelta, Kamilla, Kincső, Kávé, Kinga, Kőris, Kacifánt, Krokett, Kabala és Cappuccino. Ne haragudj, nem tudom, miért csak K betűs nevek jutottak az eszembe így hirtelen. :D
De remélem, azért tudtam segíteni. :)
Pasztell jutott eszembe a leírásod alapján :)
De a Púder is tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!