Hogy készülnétek fel a cicátok halálára?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éves a kandúrom és krónikus veseelégtelenséget diagnosztizáltak nála. Már a szívecskéje is kezdi feladni a harcot.
Adok neki gyógyszert és gyógytápot, de mégis úgy érzem, hogy ez kevés. Nem tudom azt sem, hogy jobb-e ha kiengedem vagy nem, mert ennek a betegségnek az az egyik tünete, hogy kis időre néha megvakul. Viszont ha bezárom akkor szomorú.
Keresem mindig, hogy mit tehetnék érte és egyszerűen nem akarok beletörődni, hogy ez az erős és gyönyörű kandúr nemsoká angyal lesz :(
Hogy tudnátok erre felkészülni?
Egyébként itt van egy kép róla, így talán könnyebben tudtok válaszolni ha látjátok is.
2010. nov. 22. 14:32
31/37 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok, de ilyen kérdésekben mindig gyerek maradok :(
2010. nov. 24. 17:48
32/37 anonim válasza:
nagyon szép cicus,én nehezen tudnám feldogozni a cicám halálát,3 cicám van,abból az egyik tíz éves lesz lassaa,életem felét végig kísérte eddig,a többi kettő is imádni való
33/37 anonim válasza:
Hogy van a cica ha itt jársz írj!
34/37 anonim válasza:
Most már eggyütt érzek veled az én hörim lehet, hogy daganatos és nagyon félek én se tudnák felkészülni a hörim halálára még nem voltunk állatorvosnál de egy kis piros folt van a hasán és hullik a szőre. Hogy van a cicád?
35/37 A kérdező kommentje:
Nem mutatott még változást, egyelőre életvidám, sokat játszik. Akkor lesz a baj, hogyha leáll a vese 70%-a. Onnan nem lesz megállás :(
2010. dec. 10. 12:43
36/37 A kérdező kommentje:
És én is sajnálom a hörcsögödet :(
2010. dec. 10. 12:43
37/37 anonim válasza:
Megnyugodtam a hörim szerintem nem daganatos de holnap visszük dokihoz de találtam a daganatról képet és nem olyan kicsit hasonló de nem olyan! De mikor utána néztem az interneten nagyon megilyedtem, hogy lehet, hogy meg fog halni! És ez egy hörcsög milyen rossz lenne ha a macskámmal lenne ilyen! Remélem, hogy az cicád még sokáig fog élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!