Neni83 kérdése:
Miért lett a macska az egyetlen állat,akit nem korlátoznak a kijárásban?
Figyelt kérdés
Kutya nem mehet az utcára,lóval nem közlekedhetsz akárhol....sorolhatnám.
A macska miért kivétel?
okt. 31. 12:17
21/22 anonim válasza:
#4 Vagyok:
Egy kicsit off-topic, de itt a majmos kísérlet amiről beszéltem, hogy hogyan adódnak tovább a hagyományok:
https://www.youtube.com/shorts/ajKG5DYpmrw?feature=share
Bár egy kicsit rosszul emlékeztem és a videó angol, de a lényeg megvan.
22/22 anonim válasza:
Hivatalosan nem kivétel a macska sem csak ha megnézed kb minden háznál van már macska falun főleg és nem is csak egy. A rendőrség nem fog azzal foglalkozni hogy végig járjon mindenkit ellenőrízze kinek hány macskája van és hogy telken belül tartja e. Lehetetlenség ezért nem érdekel senkit. Bár én valamihez kötném a kutya macska tartást mint hogy jogsi nélkül sem lehet vezetni. Kár hogy sosem lesz szigorú állattartási szabály és minden nyomorék tarthat annyit amennyit akar. Pedig sokkal jobb lenne nem lenne ennyi kóbor állat :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!