Van itt olyan akinek több mint 10 macskája van?
Nekem 6 macsek van, bentiek, ivartalanok. Ember kaját nem kapnak. Macskatápot kapnak, jobb félét, tehát nem a legolcsóbb vacakot.
Nekik kb 14 kiló táp megy el egy hónapban (14 kilós a ksizerelés, amit venni szoktam, általában bírja egy hónapig), illetve kozervet vagy pástétomot kapnak heti 1-2 alkalommal.
Házunk van, két szintes, szóval van tér nekik futkározni. Foglalkozni nem nehéz velük, mert más-más személyiségek, az egyik szinte egyáltalán nem igényli a foglalkozást, ő csak a többi macsekkal szeret hancúrozni. Illetve mivel ennyien vannak, sokat játszanak együtt, a mi társaságunkat nem igénylik annyira. Igénylik persze, de nem annyira, mintha egyedül lennének velünk. A leg emberesebb körülük a fél éves kiskandúr, ő nagyon bújós, most is itt ül az ölemben, ha leteszem is azonnal ugrik vissza :D
Srácok. Szerintem vitaindító a kettes komment.
"ezvan simogatni se nagyon vannak simogatva mert elkapom a fergeket mindig mikor simogatom őket másnap fergeket szarok....hulye macskak" Itt lettem biztos, hogy csak hergelés az egész.
Anyám egyik barátnőjének van 8 panelban, kb 12 pedig falun, kint, megörökölt háznál.
Mindegyik olcsó száraz tápot kap.
Nem mind ivartalanított. A falusiakat rendszeresen viszi dokihoz, mert mindig elkapnak valamit, férgesek, lefertőzik egymást stb. Legutóbb leféregtelenítette, bolhairtózta őket és olyan 100e volt. Na de következő hónapra ugyanolyan bolhásak.
Foglalkozva nem nagyon van velük. Dolgozik 3 műszakban. Falura 2-3 naponta megy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!