Van itt olyan akinek több mint 10 macskája van?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz ennyi állattal foglakozni? Mekkora hely van nekik?okt. 26. 22:29
11/15 anonim válasza:
Nekem csak 2 van, nem luxusmacskák, mégis alommal együtt 20-25 ezer forintba kerülnek kb egy hónapban, állatorvosi látogatás, féreghajtó stb nélkül. 10 cicus 1 átlagfizut felélne szerintem, ha rendesen van táplálva, gondozva.
12/15 anonim válasza:
#11, nekem is két cica van, és szintén kb. ennyi. Nagyon szeretnék egy vörös cicát a másik helyett, akit pár éve elveszítettem, de nem fér már bele. Én sem tudom elképzelni, hogy 10 macskát etessek. (Normálisan persze)
13/15 anonim válasza:
#2, ha rendszeresen féreghajtózva lennének, akkor nyugodtan simogathatnád őket, nem kapnád el a férgeket.
14/15 anonim válasza:
#13, etetni sem eteti őket, erre miért költene..?
15/15 anonim válasza:
a 2 ezt írta a vízre: "Nem! Nem öntök ki nekik vizet mert nem folyik a csapból víz!! Nem fizettem ezért ki kapcsolták így ha akarnak se tudnák nekik adni!!"
szerencsétlen állatok...de azért netre van pénz. Meg ezek szerint ő sem iszik semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!