Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Végül is mit akar tőlem a...

Végül is mit akar tőlem a vendégmacska?

Figyelt kérdés

Kértes házban lakom. Megbarátkoztam egy cirmos cicával, aki bejár a kertbe, kb. 1 év alatt kajával már nagyjából megbízott bennem (nem vagyok macskás, sosem volt még macskám). Be szokott "kopogni" a bejárati ajtón, ha itt van. Viszont többször előfordult, hogy a jelenléte után kirakott ételből nem evett, mintha félne tőlem arrébbment, de utánamenve engedte magát megsimogatni, majd elment.

Mit szeretne tőlem? Arra gondoltam még, hogy aldis jutalomfalatot szeretne, de ilyet már rég adtam neki.

Én nem értem ezt a macskát.

tegnapelőtt 15:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Eteted, azért megy.

Néha tetszik amit kap, néha nem.

tegnapelőtt 16:25
 2/15 A kérdező kommentje:
De most meg se nézte mit raktam ki neki. Meg több hónapja ugyan azt a kaját teszem ki, szóval tudhatja mire számíthat.
tegnapelőtt 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Szeretni kéretni magát, hogy figyelsz rá. Néha nem a kaja miatt megy, hanem hogy még simogasd

Fiú cica?

tegnapelőtt 17:06
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem fiú.

Erre is gondoltam, de mikor megsimogattam, odasimúlt a kezemhez, majd gyorsan arrébb ment, szóval számomra érthetetlen.

Egyébként köszönöm a válaszokat.

tegnapelőtt 17:12
 5/15 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
92%

Nem is fogod megérteni. Ő egy állat. Nem úgy cselekszik, nem az a logikus számára, mint ami neked lenne.

Ne gondolkozz ilyeneken, csak élvezd a társaságát.

tegnapelőtt 17:48
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
A cicáknak van egy megszokott körútjuk. Tudja nálad van kaja,de megy akkor is ha nem éhes.
tegnapelőtt 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Szabad is szeretne maradni de valahol egy benti eltartott macska is akar lenni.
tegnapelőtt 18:34
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Kaját és szeretetet.
tegnapelőtt 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

A macska alapvetően egy önálló, magányos ragadozó, ne várj el tőle kutyára jellemző ragaszkodást, a hangulatától függően változhat, hogy mennyire "haverkodik".

Van, amikor "simulós" kedvében van, máskor meg nem - ez a macskáknál természetes viselkedés.

tegnapelőtt 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Azért nem érted, mert ez egy macska, és nem ember. Ha nem esett volna le. 🙄
tegnapelőtt 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!