Végül is mit akar tőlem a vendégmacska?
Figyelt kérdés
Kértes házban lakom. Megbarátkoztam egy cirmos cicával, aki bejár a kertbe, kb. 1 év alatt kajával már nagyjából megbízott bennem (nem vagyok macskás, sosem volt még macskám). Be szokott "kopogni" a bejárati ajtón, ha itt van. Viszont többször előfordult, hogy a jelenléte után kirakott ételből nem evett, mintha félne tőlem arrébbment, de utánamenve engedte magát megsimogatni, majd elment.
Mit szeretne tőlem? Arra gondoltam még, hogy aldis jutalomfalatot szeretne, de ilyet már rég adtam neki.
Én nem értem ezt a macskát.
tegnapelőtt 15:57
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Eddig csak kutyám voltak, és ő viselkedéseiket nagyjából megértettem.
tegnapelőtt 20:16
13/15 A kérdező kommentje:
*kutyáim voltak
tegnapelőtt 20:21
14/15 anonim válasza:
Ha nem éhes, válogat.
Hozzánk is járt egy cica, direkt macskakaját vettünk neki, de nem mindig ette meg. Kiderült, hogy időnként a szomszédban a kutyák kajáját eszi.
15/15 A kérdező kommentje:
Korábban olvastam olyanról, hogy egy macskának tulajdonképpen több gazdája volt, mindenki azt hitte, hogy csak ő eteti, és több helyről kapta a kaját egyidőben.
tegnapelőtt 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!