Hogyan győzzem meg anyámat a macskatartás mellett?
A kutyam és a nyulam nemrég halt meg szinte egymás után és nagyon hiányzik nekünk az állat a lakásban. Viszont anyám nem akar új állatot, pedig neki is jót tenne hiszen amikor a nyuszi meghalt, akkor nagyon megsiratta ő is és a kövi pár hónapban mondta sokszor hogy hiányzik neki.
A macska az én szobámba aludna, nyilván én gondoznám, ha kiköktözök, akkor pedig vinném magammal. Láttam a catcafé oldalán hogy örökbefogadó nap van és az egyik kismacska nagyon megtetszett.
Tudnátok éeveket sorolni a macskatartás mellett?
Sehogy, anyádnak az a nyúl hiányzik ami elpusztult, egy másik nem fogja pótolni illetve az már nem ugyanaz lesz.
Plusz ha vesztek újat az ugyanúgy el fog pusztulni és az fáj, anyád ezt nem akarja újra. Nyilván a macskával pont ugyanez a helyzet.
Majd lesz állatod ha elköltözöl.
Pöröghetsz akárhogy is a fejeden, anyádat akkor sem tudod meggyőzni. 🤷🏼♀️
Nyilván nem a szobádban lesz bezárva, szőrös lesz az egéz lakás. A macska meg ha olyan akkor rombol.Naponta meg biztos nem fogsz te takarítani így a leírásod alapján.
Nincs büdös a macskától,max az alomtálca ahová a dolgát végzi.
Nem minden macska rombol,nekem 6 éve van bent macskám soha nem vert le semmit és nem kell utána takarítani mert nincs mit.
Ha a ruhán meg lesz 10 vagy 20 szörszál nem dől össze a világ nem kell kukába dobni,van már tisztító henger is illetve lehet a macskát fésülni is és nem mindegyiknek hullik a szőre non-stop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!