Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen macskafüvet válasszak,...

Milyen macskafüvet válasszak, ha allergiás vagyok a búzafélékre?

Figyelt kérdés
Van egy cicám, aki szerelmes a szobanövényekbe, és imádja megenni őket, ezért szeretnék venni neki valami olyat, amit nyugodtan megrághat. Ezzel csak az a probléma, hogy a macskafű árpából, búzából és egyéb gabonafélékből áll, ami nálam allergiás reakciót vált ki (bőrrel érintkezve, belélegezve is), ezért nem hozhatok ilyet a lakásomba. Azt olvastam, hogy a vízipálma (Cyperus Zumula) is macskafű, viszont ez meghánytatja őket. Ha cicámnak nincs szőrcsomó gondja, akkor is hányni fog tőle? Milyen más növény létezik, ami nem ártalmas nekik?

2023. nov. 21. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

Én a Ferrari sportkocsikba vagyok szerelmes, mégsem lesz olyanom soha.

A macskád is kibírja gaz nélkül. A szobanövények környékére tegyél ammóniát, és nem megy oda!

2023. nov. 21. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Macskamenta? Már ha lehet kapni.
2023. nov. 22. 10:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Sima fű
2023. dec. 22. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
CYperus Zumulával vigyázz, ne az Obiból vegyél.
2023. dec. 22. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Az enyém a Bauhausosat sem bírta, nem tudom mivel permetezik, tápozzák a növényeket.

2023. dec. 22. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!