Hogyan kell a macskafüvet termeszteni?
Figyelt kérdés
Vettem Trixie márkájú dobozos macskafüvet. Hogyan kell termszteni? mármint bele kell ezt az "egyveleget" keverni virágföldbe? vagy csak meg kell locsolni? mennyi vizzel kell locsolni? én kb 1 dl vizet öntöttem rá kezdésre, kicsit úszik most a vízben.2018. dec. 13. 08:50
1/1 anonim válasza:
A dobozban is ki lehet keltetni, olyan macskának szokták javasolni a cserépbe szórást, aki kitépi az egészet a dobozából.
Én spriccelővel locsoltam, azzal volt a legegyszerűbb, de anélkül is lehet, többször keveset, nedves legyen de ne álljon a vízben. Pár nap alatt kicsírázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!