Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutyust venni,amiben a szüleim is támogatnak. Olyan kellene ami sportos mert agilitezny szeretnék vele, de ha kell akkor védjen meg. Nem az első kutyám lenne, mert már van egy keverék kutyusom. Járnánk kutyaoviba és kutyasuliba is , ahogyan a keverék kutyámmal mind a mai napig. És nagyon okos kutyus. A kutyusom mellé kellene társnak. Meg a mostani kutyusom kistermetű, és szeretnék egy nagyobbacska kutyust. De olyat ami a fennt leírtaknak megfelel. És ne legyen beteges fajta.

15 éves vagyok és lány.

ELŐRE IS KÖSZI!!!

2010. jún. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Puli, mudi, pumu, mert ők a mieink és kifejezetten jó sportkutyák, ha arra van igénye a gazdinak, mondjatok akármit! :D
2010. júl. 4. 19:50
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
*pumi
2010. júl. 4. 19:50
 33/52 anonim ***** válasza:
50%
border collie, és uszkár, ők nagyon jók az agalityiben, inteligensek.
2010. júl. 4. 20:50
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
ja és az uszkár nagyon jó jelző és védő is egyben.
2010. júl. 4. 20:54
 35/52 anonim ***** válasza:
51%
hát én a rotweilert és a beaglet ajánlom
2010. júl. 4. 20:54
 36/52 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelmű, hogy Goldendoodle! A legtöbben nem is ismerik, de ez a világ legjobb kutyája. A goldendoodle egy Golden retriver méretű (hatalmas) pudli. A kutya a nagytestű aranyszőrű uszkár és a golden retriver keveréke. Itt találtok pár képet! Garantáltan mindenki imádni fogja!

klikk ide:

[link]

2010. júl. 4. 21:33
 37/52 anonim ***** válasza:
34%

A törpe pincser a legjobb.Nekem olyanom van.

1.Sokáig él.

2.nem beteges fajta.

3.ölebnek és sport kutyának is való,mert nagyon eleven de néha (neveléstől függ)csendes

sok sikert a választáshoz.

"Választani nehéz.De a dönteni még nehezebb."

Választani és dönteni neem ugyan az.

2010. júl. 4. 21:41
 38/52 A kérdező kommentje:
De könyörgök, olvassátok el azt is, hogy olyan kutya kell ami meg is véd? A Belga juhászon belül melyikre gondoltál?
2010. júl. 4. 22:12
 39/52 anonim ***** válasza:
100%

szerintem boxer, nekem egy 8 hónapos szuka van, nagyon aranyos. rengeteget kell vele foglalkozni, de már alakul, szófogadó, és értelmes :P

ugy tud hízelegni mint semmi más, de ha sötétben éjszaka jövök haza morogva ront a kapuhoz, egészen addig amig meg nem lát, akkor elkezd pattogni körbe körbe

2010. júl. 4. 22:15
 40/52 anonim ***** válasza:
Magyar pásztorkutyák: Mudi, puli, pumi. Német juhász, snaci...
2010. júl. 4. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!