Milyen kutyafajtát ajánlotok lakásba? (Van kert is, de főleg lakásban fogom tartani. )
én egy vemhes kutyát fogadtam örökbe, május 18-án születtek a kölykök.
kistestűek, alig lesznek nagyobbak egy cicánál, most 3 hónaposan 3 kilósak...
van fekete fiú, fekete lány, zsemle színű lány...
bár az egyik lányt megtartanám...:)
lakásba a zsemle kislányt ajánlanám, mert nyugodt és kifejezetten lakásba szánnám családi kedvencnek, gyönyörű spániel keverék!:)
vidám kis plüsskutyusként jellemezném aki imád ölben aludni, mint egy kis cica de a labdát sem veti meg.:)
ha érdekel, megírom privátban az ímélem/telefonszámom.:)
Pest megyei vagyok, a kiskutyák most kaptak kullancs és bolha irtót, 2 cicámmal jól kijönnek, kölyök koruk óta ahhoz vannak szokva, hogy a szomszéd kisgyerekek "nyúzzák" őket...:)
+ 2 másik kutyám is kivette a részét a nevelésből, más kutyákkal is nagyon jól kijönnek!
kiegyensúlyozott kutyák.:)
én is a zsemlét tartanám meg, de a fekete kislány nem olyan szép, tehát a zsömi előbb találna gazdára...
a zsemle már túl van egy oltáson, oltási könyvvel, ajándékba adnám, csak tudjam, hogy jó helyre kerül!!!!
Kérlek, gondold át!:):)
Üdvözlettel:
Kati
Igen, lakásban tartanám, de nappal főleg kinnt lenne. Én kb a fél napomat töltöm otthon, akkor ott lenne, ahol én is vagyok.
Az első kommentelőnek: Tudom, hogy nevelés kérdése, hogy szétszed-e mindent, de vannak nagyon aktív, össze-vissza ugrálós fajták, akiket nehezebb leszoktatni erről, mint például egy folyton szunyókálót... A westie-vel csak az volt a gond, hogy szökős. Kiássa magát... :/
A weboldal nagyon aranyos, köszönöm! ;)
A többi családtag nem egyezne bele abba, hogy keveréket tartsak, pedig már azt is szóba hoztam. :/
A yorkie senkit sem ragadtat el... :/
Nekem most a boxer tetszik. Nagyon eleven, mégis tartható lakásban is. Keveset kell ápolni a szőrét, könnyen tanul. Nekem nagyon szimpatikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!