Melyik kutyafajtát válasszam? (A többi lent)
Az, hogy mekkora helyen van, eléggé lényegtelen. Mennyi pénzt szánnátok rá? Másrészt: ne kinézet alapján válassz. Mennyi időt tudnál ráfordítani naponta? Milyen a természeted? Mennyire vagy sportos?
Amit ne: husky, erdélyi kopó, kuvasz. Mert ahogy látom, első kutya, és ezeknek következetes nevelés kell, amit te 13 évesen, friss kutyásként nem hiszem, hogy meg tudsz adni.
angol cocker spániel! nagyon aranyos kutya szereti a gazdiját és pont jó neki a nagy ház nagy kerttel mert imád futkosni és játszani. de néha elég önfejű is tud lenni de azért én ezt ajánlom, mert van tapasztalatom! vagy még a border collie-t tudnám ajánlani ő is nagyon édes kutya , nekem még nem volt, de hallottam róla pár dolgot! ha ezek sem jönnek be akkor még 2 kutya van! a golden retriever: ő például nagyon bohókás és védi a családját minden áron! sok mozgást igényel. hallottam róla azt hogy ő a harmadik legkedveltebb kutyafajta! a második pedig a német juhász: ő is imádja a családját, nagyon jó házörző, mint például a spániel és a retriever fajták! én őket ajánlanám a leírtak szempontjából ítélve! de ha neked esetleg pont a többi felé húz valami, semmi probléma a többi is aranyos de mint már írtam én hozzájuk ragaszkodom leginkább! tudnod kell azt is hogy ezek a kutyák közül bármelyiket is választod mindig vinned kell egy sétára! Remélem segítettem valamit!!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!