Melyiket kutyafajtát válasszam?
Figyelt kérdés
Ti melyik kutyafajtat ajánlanátok nekem a következő szempontok alapján:
1. Gyerekszerető
2. Jó házőrző
3. Lehessen vele sportolni (agility, dog dancing...stb)
4. Boldoguljon vele egy 14-16 éves lány
Kertes házban lakunk , úgyhogy a mozgás sem akadály
2010. ápr. 19. 13:34
1/27 anonim válasza:
Német juhász. Nekünk bevált. :)
2/27 anonim válasza:
Attól függ h a 14 éves lány mennyire tapasztalt kutyás...
Agility és dogdancing szempontjából a belga juhász jobb választás, mint a német. Mozgékonyabb, fordulékonyabb. A német juhász nagyon kötött.
A házőrzés mit jelent? Kapja el a betörőt vagy jelezzen?
Mert ha csak az utóbbi akkor még több fajta szóba jöhet.
4/27 anonim válasza:
Én is a németjuhászt tudnám ajánlani! Nekem az volt tizen évesen,imádtuk egymást és most vettem a 14 fiamnak egyet!
5/27 anonim válasza:
menhelyen megmondják minden bentlakóról, hogy mire alkalmas, mert ott nem a fajtát, hanem az adott kutyust ismerik a menhelyi önkéntesek ;)
7/27 anonim válasza:
Szerintem először is nézd meg melyik fajta tetszik és nézz utánna milyen tulajdonságai, igényei vannak úgy általában. Szerintem ezt a 4 fontos dolgot sok kutyában meg lehet találni, de egy része ugyis tanítás illetve jellem kérdése. Még az is fontos, hogy kint vagy bent tartanátok. Egyébként én uszkár párti vagyok (van belőle több méret is) :))))
8/27 anonim válasza:
Németjuhász! :) 13 éves vagyok, tudom kezelni, nagyon okos. Jó választás! Imádom. :D
9/27 A kérdező kommentje:
Meg az is fontos, hogy ne legyen beteges és könnyen tanítható legyen.
2010. ápr. 19. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!