Milyen kutyafajtát ajánlotok?
-energikus kutyus legyen (bírja a 2-3 órás sétát)
-lakásban lenne tartva más kutyákkal
-kis/közepes méretű legyen ( 10-18 esetleg 20 kg max)
-egygazdás legyen
-könnyen tanítható legyen, szeressen tanulni
én a pulira gondoltam mert nagyon tetszik a jelleme, csak a külseje nem tetszik :S -> esetleg nyiratni a szőrét rossz dolog lenne ?:D
én a bullterriert ajánlom.
nekem 11 db van itthon és rendkivül szofogadó, igen energikus és robbanékony, egész nap birja a megterhelést. lakásban is tartható mert tiszta és rövid a szőre. a szukák 20 kg körül vannak, a kanok meg még 5-10 kiloval nehezebbek. középméretű. rendkívül könnyen tanitható és a lényeg h a kutya akar tanulni mert nagyon kiváncsi. elfogadja az egész családot de igazán csak 1-2 emberre hallgat. és a bullterrier az egyetlen olyan fajta a bullok közt akik a gyerekeket nem bántják. öcsém(3) a 11 bullt között játszik és folyton nyúzza őket és azok nem bántják.
személy szerint a szukát ajánlom.
és azért mert izmos és durva kinézete van még nem vérengző vadállat hanem 1 keelhető állat
megköszönném :)
köszi a válaszokat
A beagle, spániel egygazdás??
A szőr gondozással nem lenne gond!
PULIT NEM SZABAD LAKÁSBA VINNI!!!!!!Ő terelőkutya! arra van kitenyésztve hogy a nyájat őrizze és nem arra hogy a lakásba mászkájjon! (és ezt nem leszólásnak vedd légyszíves mert nem annak szántam!)
inkább fogadj örökbe egy édes kis kutyust a menhelyről! Hidd el egygazdás lesz,tapasztalatból mondom!
bischon havanese , hogy miért?
- egy energiabomba
- ha kutyákhoz van szoktatva nincs vele semmi gond
- kis méretű de nagyobb mint a csivava főleg a kanok
- egy gazdás
- nagyon okos és szeret tanulni.
:) Sok sikert hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!