Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

-energikus kutyus legyen (bírja a 2-3 órás sétát)

-lakásban lenne tartva más kutyákkal

-kis/közepes méretű legyen ( 10-18 esetleg 20 kg max)

-egygazdás legyen

-könnyen tanítható legyen, szeressen tanulni

én a pulira gondoltam mert nagyon tetszik a jelleme, csak a külseje nem tetszik :S -> esetleg nyiratni a szőrét rossz dolog lenne ?:D

2011. máj. 15. 19:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
törpe snaci!
2011. máj. 15. 23:12
 12/13 92anna válasza:
Yorkshire Terriert ajánlom...Hogy miért is? Mert igazi kis energia bomba, rengeteg mozgást igényel amit nagyon nehéz is kielégíteni neki,tehát egy pontban neked való. Lakásban tartva más kutyákkal.. mivel kifejezetten szoba kutyának tartják lakásba tökéletes. A többi kutyához pedig csak hozzá kell szoktatni! Kisméretű mindenféleképpen. 2-3 kg átlagsúlyú, de extra esetekben lehet akár 5kg is. Taníthatóság szintjén kiváló, mivel egy gazdás, azt az egy gazdáját imádja és mindent meg tesz azért,hogy boldoggá tegyen. Így nagyon gyorsan tanul és nagyon szeret is tanulni! :) A szőr kérdéshez annyit,hogy az ő szőre maradhat hosszú és akár rövid is. Kutyaszőrre allergiásak is tarthatják. Hiszen neki egyáltalán nem hullik a szőre! Remélem,hogy sikerül majd döntened!! :)
2011. máj. 16. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik a külleme akkor szerintem ne vegyél pulit. Hisz az igazi kinézetét kell szeretni a kutyának, márpedig az a zsinóros szőr. Nem hiába alakult ki. Én a mudit ajánlom például, de még a pumni is, sok más terelő kutya jó lenne neked. Viszont a divatos border és ehhez hasonlók nem egygazdásak.
2011. máj. 16. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!