Milyen kutyafajtát ajánlotok?
Szeretnék egy kutyust venni,amiben a szüleim is támogatnak. Olyan kellene ami sportos mert agilitezny szeretnék vele, de ha kell akkor védjen meg. Nem az első kutyám lenne, mert már van egy keverék kutyusom. Járnánk kutyaoviba és kutyasuliba is , ahogyan a keverék kutyámmal mind a mai napig. És nagyon okos kutyus. A kutyusom mellé kellene társnak. Meg a mostani kutyusom kistermetű, és szeretnék egy nagyobbacska kutyust. De olyat ami a fennt leírtaknak megfelel. És ne legyen beteges fajta.
15 éves vagyok és lány.
ELŐRE IS KÖSZI!!!

milyen hülyeségeket írnak itt egy csomóan...
1. ne nagytestű kutyát válassz, (pl. német dogot), az agility nem az ő súlyuknak, csontjuknak való
2. border colliet sem ajánlanám, igaz nagyon jó agility kutya, de nagyon nagy a mozgásigénye, és nem csak testileg de szellemileg is (és főként így) le kell fárasztani.
Nem tudom még milyen hülyeségek voltak, ennyit olvastam el :D
Én (magyar) vizslát ajánlanék. Sportosak, rövidszőrűek, közepes méretűek, nagyon okosak, könnyű tanítani őket és elég agilisek is ahhoz, hogy a pályán megállják a helyüket...
lsd. nem igazán jó felvétel, de a lényeg látszik :D

bár tudom kicsit lököttek, de egy 15 éves lánynak miért kellene rottweiler? vagy egy olyan fajta, ami Magyarországon nincs is XD XD
(magyar vizslás)

Szia!
Amerikai staffordshire terrier nem érdekelne esetleg? Nagyobb testű, megvéd ha kell, lehet vele sportolni, okos és jó társ kutya másik kutyus mellé főleg ha kutyasuliba is jártok. Írj privit ha tudok segítek.
Üdv.

Belgajuhász: foglalkozni kell vele, jó agilityre, versenyeket is nyernek vele, nem divat, mint a border collie és örzővédő is, tehát ha kell megvéd.
De fontos, hogy napi szinten sok foglalkozást igényel, különben Ne válaszd a fajtát(naponta legalább 1 óra aktív sport és agyi feladatok).

Szia!
Nekem 2 tacskóm van.Nagyon jó kutyák szeretnek sétálni.Egyszer egy ember megtámadt és az megharapta.Kevesen tudják de olyan jól tanítható az enyém 14 nap után már szobatiszta volt és 3 nap után már le tudott ülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!