Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Milyen kutyafajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kutyust venni,amiben a szüleim is támogatnak. Olyan kellene ami sportos mert agilitezny szeretnék vele, de ha kell akkor védjen meg. Nem az első kutyám lenne, mert már van egy keverék kutyusom. Járnánk kutyaoviba és kutyasuliba is , ahogyan a keverék kutyámmal mind a mai napig. És nagyon okos kutyus. A kutyusom mellé kellene társnak. Meg a mostani kutyusom kistermetű, és szeretnék egy nagyobbacska kutyust. De olyat ami a fennt leírtaknak megfelel. És ne legyen beteges fajta.

15 éves vagyok és lány.

ELŐRE IS KÖSZI!!!

2010. jún. 24. 20:44
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a border collie neked való lenne.
2010. jún. 24. 20:53
 2/52 anonim ***** válasza:
88%
Én tervueren-t ajánlok, agilytire is jó meg is véd, az biztos! :)
2010. jún. 24. 20:53
 3/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a border collie nem az a védelmező fajta!
2010. jún. 24. 20:55
 4/52 anonim ***** válasza:
49%
Hát, én két kutyát ajánlok neked, szerintem mindkettőnek érdemes utánaolvasni. Az egyik a német juhászkutya lenne, a másik pedig a boxer. Viszonylag könnyen kezelhető fajták, kifejezetten házörző típusok, megvédelmeznek, ha szükség van rá. Nagyon sportos, nagy mozgásigényű kutyusok. Sokan mondják a német juhászra, hogy beteges fajta, pedig ez nem igaz. Akkor beteges, hogyha 30 ezerért veszel egy kölyköt szaporítótól. Mindkét kutyát tenyésztőtől vedd, van jópár német juhász és boxer tenyésztő Magyarországon. Beszéld meg szüleiddel, és válassz egy kutyust! Jó kutyázást!
2010. jún. 24. 21:15
 5/52 anonim ***** válasza:
41%
Német dog? Okos, szép, nagy, megvéd ha kell :)
2010. jún. 24. 21:37
 6/52 anonim ***** válasza:
62%

Én is boxert ajánlanék, esetleg viszlát. A vizsla nem épp védő kutya, de jó jelző és szeret ugatni, valakinek ez elég biztonságot ad. Az elvárásaidnak amúgy a németjuhász is megfelel szerintem, de személy szerint nem szeretem.

Keveréket nem akarsz? Csomó boxer-, vizsla-, német juhász keverék kutyust is tudsz találni, és az agilityhez nem kell törzskönyv!

Ő pl szenzációs pofa, mudi németjuhász keverék, agilityre biztos nagyon jó lenne: [link]

2010. jún. 24. 21:53
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Német dogot nem láttam még agilityn...
2010. jún. 24. 22:02
 8/52 anonim ***** válasza:
66%
Mudi! :) Vagy belga juhász, német juhász, pumi, ausztrál juhász, közép snaci, szerintem a pásztorkutyák között keresgélj még.
2010. jún. 24. 22:19
 9/52 anonim ***** válasza:
29%
Szia! Nekem középázsiai juhászkutyám van, törzskönyves, és hát nem járatom kutyaiskolába, elég könnyen tanul. Én ajánlanám neked is, mert ez a kutya ha kell, simán megvéd :) Ez a fajta 75-80 centire nő. 16/F
2010. jún. 24. 22:31
 10/52 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szerinted ezzel a fajtával lehet versenyezni? Mert szerintem nem... Miért írtok olyat ami egyáltalán nem illik ide? :O
2010. jún. 24. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!