Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

Figyelt kérdés
Nem marad meg benne semmi már tegnap este óta hány ha legel akkor füvet is ha nem akkor csak nyálat. Ha iszik az is kijön belőle 4 perc múlva. Mitől lehet? 5 hónapos szuka Cane corso. Most már nem is eszik meg semmit.

2017. okt. 23. 15:02
 81/91 anonim ***** válasza:
100%
Azért (nem)kedves kérdező, mert ez az oldal az emberek jószándékra van alapozva. És az olyan kretén agyalátult barmok, mint te is vagy ezzel vissza élnek. Ez egy jó játék 15 évesen a mások szivatása. De majd meglátod milyen lesz pár év múlva amikor haldoklasz az utszélén és mindenki el fog menni melletted, mert már megszokták, hogy szimuláns vagy. Ennyi.
2017. okt. 23. 20:41
 82/91 A kérdező kommentje:
Utolso ja persze en tudom meg akik hisznek nekem ( kerni nem kerek senkit) hogy nem csak viccbol irtam. Joszandek? Ja persze meg neha hilyesegek mert olvastam mar itt olyat ami akkora hulyeseg volt. Nem hazudtam a kutyaval kapcsolatban. Csak fejeztuk mar be a temat pls. Nem hiszem hogy nincs jobb dolga senkinek mint itt irogatni a mar 2 oldallal lezarult temanak azert urtam csak meg hogy tudjak h jol van a kitya de igy utolag felesleges volt.
2017. okt. 23. 20:53
 83/91 anonim ***** válasza:
100%

Látom kérdező, fogalmad nincs, hogy egy ilyen témát elindítani – ha igaz, ha nem (mert csak pár fiatal szórakozik) - jogilag nézve, messze nem egy veszélytelen dolog.

Állításom levezetése:

- az állatkínzás bűncselekmény;

- akinek bűncselekmény elkövetése tudomására jut, köteles

a nyomozó hatóságnál bejelenteni (mert, ha nem teszi,

akkor ő maga követ el bűncselekményt!);

- a bejelentés alapján a hatóság ismeretlen tettes ellen

nyomozást indít és nem kétséges, hogy meg tudják

állapítani az illető személyét (IP cím, stb) és ha

megáll az állatkínzás, akkor vádat emelnek ellene;

- de, ha valaki valótlan téma elindításával csak

szórakozik, akkor ő a számítástechnikai rendszer és

adatok elleni bűncselekményt követi el.

Az Európa Tanács informatikai bűnözésről szóló egyezményében foglalt büntetőjogi rendelkezésekkel összhangban léptette életbe a számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény tényállását a 2001. évi CXXI. tv. 57. §-a.

A bűncselekmény jogi tárgya egyfelől a számítástechnikai rendszerek megfelelő működéséhez és a bennük tárolt, feldolgozott, továbbított adatok megbízhatóságához, hitelességéhez, […] fűződő érdek.

A fentiek értelmében ajánlatos levonni a megfelelő konklúziót!

2017. okt. 23. 22:16
 84/91 anonim ***** válasza:
100%

Most jöttem ide.

Végigolvastam.

Kérdező, az állatorvosok öt évig tanulnak az egyetemen! Ezt a szüleidnek üzenném, akik szerint az állatorvos úgysem tud semmit csinálni.

Rövid szőrű beteg kölyköt ki///ni a hidegbe! F... a. Kinek kellett f@rokhosszabbítónak az a szerencsétlen kutya? A kutya nem kerti dísz, hanem élőlény!

A másik:

Minden k u .va háromnapos ünnep előtt kiírja valaki általában péntek este tízkor, hogy a kutyám/macskám három napja hány, fosik, lóg a bele, mit csináljak?!

Hát mit?!

Nyírjál füvet!

Mégis, mit kellene vajon tenni, jaj, vajon, mit is kellene ilyenkor csinálni?? Hm? Töprengjünk csak!

Kivan a tököm!!

Amúgy a 34. válaszig bírtam türelemmel.

Az egész végigolvasása után a jelen kérdésről és rólatok a véleményem, ennyi (ha kamu, akkor is, mert az IQ-n is fejleszteni kéne, ha lehet)

UUUUUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHHHH!

Szegény kutya! Remélem, kamu. Akkor meg tudod, kivel.

2017. okt. 23. 22:38
 85/91 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam, és csak annyit szeretnék már így utólag hozzáfűzni, hogy cane corso nem kinti tartásra való. Sem kölyökkorban, sem felnőttkorban. Attól még, hogy nagytestű, a szőre nem alkalmas kinti tartásra hideg időben. Már most is fázik, szerinted mi lesz télen?!

És az csak egy dolog, hogy fázik és szarul érzi magát emiatt, de az ízületei szépen tönkre fognak menni a kinti tartás miatt.

Ha kerti kutyát akartatok, akkor olyat kellett volna venni, ami erre alkalmas.

2017. okt. 24. 10:22
 86/91 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező 20:03 Ezt írja: "Mi nem kistestu kutyat tartottunk kint hanem egy nagy testut aki mar most nagyobb dokkal mint egy kistestu. Elmondom hogy ha sokan tenyleg nem tartananak palota pincsit a hidegbe ( en sem) de az a kutya is a kinti hidegre lett szanva. Regen sem vittek be a kolyok kityakat a hazba. "

Google: "Cane Corso" bármelyik találatra kattintok, kb. a 3. bekezdés: "a kutya nem való kinti tartásra" "a cane corso nem alkalmas kifutóban tartásra". És kedves nagyon hülye kérdező (sajnos azt kell mondjam, hogy egy átlag 15 évesnek ennél több eszének kéne lennie, és a googlét legalább alapszinten kéne tudnia használni, és még csak nem is angol nyelvű oldalakat olvastam). Az, hogy egy kutya alkalmas-e kinti tartásra vagy kinti-benti vagy csak benti baromura nem a testmérete dönti el hanem a szőrzet felépítése, fajtája, illetve a bőr szerkezete. Értem én, hogy ez ma az egyik legdivatosabb pénisz hosszabító fajta, és kell látniuk a szomszédoknak, hogy nektek "Cane Corso"-tok van, gondolom a két BMW és az egy Merci is kint áll az udvarban, hogy lássa mindenki, hogy milyen HMCS-k vagytok. De ez a kutya nem alkalmas erre! Ez amit csínáltok állatkínzás többszörösen mínősített esete. Remélem lesz egy fajta védő/állatvédő szervezet a közelben aki megtalál és feljelentést tesz a jegyzőnél, hogy nem megfelelően van tartva a kutya. Ha már a szüleid olyan ostobák, mint amilyennek itt beállítod őket (remélem anyucinak, apucinak azért néha megmutatod, hogy mit írsz róluk, mert amit itt írtál róluk nem éppen hízelgő, sőt!), legalább neked lehetne legalább egy picit több eszed, mint egy döglött hintalónak.

Amit most kéne csinálj azzal a kutyával:

[link]

Madj itt elérhetőségek fül. ÉS írsz nekik egy emailt, hogy van egy olyan Cane Corsotok amelyik rosszul van tartva, szenved, ki van b*va az udvarra, és még akkor se viszitek orvoshoz ha beteg, és kéritek, hogy segítsenek.

2017. okt. 24. 12:21
 87/91 A kérdező kommentje:
Ez tenyleg igaz sztori. A kutya jol van, ma is meg biztonsag kedveleg elvittuk az irvoshoz. En nem szorakoztam .
2017. okt. 24. 14:19
 88/91 anonim ***** válasza:
100%
Akkor küldj egy képet a kutyádról.
2017. okt. 24. 14:25
 89/91 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutyát küldd el, bármelyik itt válaszolónak. Mindenkinek az lenne a legjobb.
2017. okt. 24. 14:55
 90/91 anonim ***** válasza:

Kézdező: tedd itt nyilvánossá az állatorvosi kezelési lapot/számlát!

Ha ezt nem teszed meg még ma, akkor holnap feljelentést teszek a rendőrségen (feljelentési kötelezettség).

2017. okt. 24. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!