Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

S. O. S. Mitől hányhat a kutya?

Figyelt kérdés
Nem marad meg benne semmi már tegnap este óta hány ha legel akkor füvet is ha nem akkor csak nyálat. Ha iszik az is kijön belőle 4 perc múlva. Mitől lehet? 5 hónapos szuka Cane corso. Most már nem is eszik meg semmit.

2017. okt. 23. 15:02
 11/91 anonim ***** válasza:
100%

Állatorvos, ügyelet kellene neki. Ha a víz sem marad meg benne, akkor ki fog száradni, infúzió kellene neki.

Hasmenése nincs? Egyáltalán kakilni kakilt? Lehet pl. bélelzáródás is, ami életveszélyes állapot. Vagy bélgyulladás is.

A legközelebbi ügyeletre induljatok el vele. A kocsiba vigyetek magatokkal vizet, és út közben is adjatok neki. Tegyetek alá nejlont, arra takarót, hogy ha hány, ha áztassa át az ülést.

Nem biztos, hogy megéri a holnapi rendelést!

2017. okt. 23. 15:57
 12/91 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy az én kutyám is csillapíthatatlanul hányt. Nem vártam napokat, rögtön orvoshoz vittem. A dokitól kapott hányáscsillapítót, diétázott, majd rendbe jött. Házilag semmit nem tehetsz. Egyébként egy kölyökkutyával nem szórakoznék a helyedben, sokkal gyengébb még az immunrendszere mint egy felnőtt kutyáé. Még annyit csinálhatsz amíg eljut orvoshoz, gyakran, keveset itatod, vagy fecskendővel viszed a szájába a folyadékot, hátha így nem hányja ki.
2017. okt. 23. 15:59
 13/91 A kérdező kommentje:

Tegnap kapott csontot.

Már nem hányja ki a vizet.Most fekszik és fázik (kicsit remeg) A házába nem akar bemenni

2017. okt. 23. 16:03
 14/91 A kérdező kommentje:
Ha az állatorvoshoz viszem akkor az honnan tudja, hogy nem más baja van neki?
2017. okt. 23. 16:07
 15/91 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, firkálj itt míg elpusztul a kutyád! Ennyi idő alatt akár el is indulattál volna vele orvoshoz, vagy ha más opció nincs, házhoz hívod amíg nem jutsz el rendelőbe. De te csak irkálj!
2017. okt. 23. 16:10
 16/91 anonim ***** válasza:
79%
Remeg? Gondolom lázas. Nem hány mert lehet nincs mit. Vidd el most ügyeletre, vagy ha elpusztul ėlj a tudattal, miattad halt meg, mert basztál segíteni!
2017. okt. 23. 16:10
 17/91 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni, hogy gyerek vagyok,

Én nem veszekedni akarok de kint hideg van nagyon, Miről lehet felismerni, hogy lázas a kutya?

2017. okt. 23. 16:12
 18/91 anonim ***** válasza:
100%

Alig van nálad 3 hónapja ez a szerencsétlen kutya de te már most kétpelen vagy felelősségteljesen vigyázni rá. Nem a házpraktikákat kell keresni, hanem elvinni orvoshoz.

Ha az orvos 100km-re van akkor oda viszed. A kutyád konkrétan haldoklik és ha nem lesz kezelve akkor reggel már a gödröt áshatod neki. Nem hiszem el, hogy ennyire a béka segge alatt tart a magyar állattartási kultúra, hogy valakinek ennyit és a saját kutyája, hogy végignézi meghalni óriási szenvedések közt és spórol 5000Ft-ot üzemanyagon.

2017. okt. 23. 16:14
 19/91 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell mérni. De inkább szólj a szüleidnek, hogy ha még holnap is szeretnék elve látni a kutyát akkor MOST vigyetek el ügyeletre. Ki fog száradni nagyon hamar mivel még fiatal.
2017. okt. 23. 16:15
 20/91 A kérdező kommentje:

GYEREK VAGYOK

Már nem hányta ki a vizet

2017. okt. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!