Mitől hányhat a Golden Retrieverem már 3 hete?
Figyelt kérdés
Három hete kezdődött az egész, először csak 2-3 naponta hányt aztán egyre gyakrabban de a közérzete jó volt ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy kisebb gyomorrontás, de tegnap reggel már látszott rajta, hogy valami nincs rendben ezért elvittük orvoshoz. Az orvosnál röntgen és ultrahang is volt de semmit se találtak megnézték a száját is, nem-e ragadt meg valami valahol de semmi :/ Infúziót kapott már étvágya se nagyon van illetve nem is akarunk neki semmi komolyabbat adni, tegnap megpróbálkozott egy sonkával de 2óra múlva kihányta, előfordult már, hogy a víz is kijött belőle. Márciusban lesz 8 éves de még van ereje, néha kijön a házából sétálni de nem tudom meddig húzza így. Ha valakinek lenne valami tippje mi lehet vele kérlek írja meg, nem akarom elveszíteni :( A válaszokat előre is köszönöm2016. dec. 27. 14:36
1/10 anonim válasza:
Vidd másik orvoshoz. Mi itt tippelhetünk, el is találhatjuk, de kezelni egymagad úgysem fogod tudni...
2/10 anonim válasza:
Cicámnál hasonlóan kezdődött a májelégtelenség. Pár hét alatt elvitte :)Vidd el állatkórházba, kérj teljes labort.
3/10 anonim válasza:
Vmi nincs rendben,vidd vissza a dokihoz illetve lehet egy másik orvossal sem lenne rossz konzultálni.
4/10 A kérdező kommentje:
Két orvossal is beszéltünk de még csak az egyik látta, most viszem el a másikhoz is. Valószínű, hogy labort kell majd kérnünk. Tudom, hogy ezek csak tippek és még ha valaki el is találja, mi lehet a gond én nem tudom kezelni, de legalább az orvostól megtudom kérdezni, hogy benne van-e a pakliban az említett betegség ezért minden választ köszönök!
2016. dec. 27. 15:28
5/10 anonim válasza:
Sok a gyomorsava? Az enyém akkor hányt napokig reggelente, mikor diétázott. Orvos, kiderült sok a gyomorsav, napi egy szem Quarelin helyretette. Érdemes lenne megemlíteni dokinak, de egy labor nem árthat, sőt! Jobbulást a kutyusnak!
6/10 anonim válasza:
Egyébként az oltásai rendben vannak? Parvonál is egyfolytában hánynak a kutyusok.
7/10 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Elírtam, QUAMATEL a gyomorsavcsökkentő neve, Isten ments, hogy bárki Quarelin-t adjon a kutyájának! Bocs!
8/10 A kérdező kommentje:
Az oltásai rendben vannak a gyomorsaváról nem tudok de elvittük egy másik orvoshoz és azt mondta, hogy szerinte semmi komoly mert nem fogyott és eléggé jó erőben van pár nap diéta és szerinte rendbe jön. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2016. dec. 27. 18:13
9/10 anonim válasza:
Az én kutyámnak is volt egy időszak amikor többet hányt meg is ijedtem, mi is voltunk vele orvosnál. Az enyémnek sok a gyomorsava 2 hétéig Quarelin-t szedett és helyre jött. Akkor megijedtem hogy élete végéig gyógyszerezni kell majd de szerencsére nem így lett. Még most is előfordul néha hogy hány.
Remélem hamar meggyógyul a kutyusod, jobbulást!
10/10 anonim válasza:
Az én kutyámnak is volt egy időszak amikor többet hányt meg is ijedtem, mi is voltunk vele orvosnál. Az enyémnek sok a gyomorsava 2 hétéig Qusmatel-t szedett és helyre jött. Akkor megijedtem hogy élete végéig gyógyszerezni kell majd de szerencsére nem így lett. Még most is előfordul néha hogy hány.
Remélem hamar meggyógyul a kutyusod, jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!