Hányhat a túl sok táptól a kutyám? Bővebben lent.
Köszönöm a választ. :)
Azóta nincs semmi baja, visszábbvettem a táp mennyiségéből, a Royal Caninből 14 dkg körül kellett adni neki egy napra, a Taste of the Wildból pedig olyan 30-35 dkg-t adtam, ez a megadott intervallum teteje felé van inkább, azért adtam ennyit mert amíg a Royal Canint ette állandóan éhes volt, de miután hányt lecsökkentettem napi 24 dkg körülire, ami szintén bele esik az intervallumba.
Gondoltam egyébként a gyomorcsavarodára, de tudtommal az inkább a nagytestű kutyáknál fordul elő, az én sammy-m még csak 8 és fél kiló körül van, így elvetettem a gondolatot.
Evés után annyira mozog egyébként, hogy járkál fel alá, ha simogatom akkor se fekszik le, hanem felugrál rám, hogy menjünk már játszani. :D Ilyenkor próbálom figyelmen kívül hagyni és akkor nagyjából lenyugszik.
Ketrece van, szeret benne feküdni, oda hordja a játékait is, az a kis helye, de ha rázárom az ajtaját hiába ülök látótávolságon belül úgy elkezd ugatni, hogy nem lehet megmaradni mellette, ezért nem szoktam bezárni. :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!