Melyik a jellemzőbb a golden retrieverekre? (Az golden retrieverem általában ahová járok kutyasulis kutyákkal mindig játszani akar és barátságos. )
Én a 3 éves staffom mellé hoztam egy 3 hónapos, szintén stafford kis mócsingot. A nagy egy ideig meg volt zavarodva, nem értette a dolgot, hogy "ugye ez nem marad itt?!" :D Aztán 2 hét múlva már összenőttek, mindig együtt alszanak, olyanok mint egy sziámi ikerpár. :D
Én ajánlom a 2 kutyás életet, sokkal jobb és izgalmasabb kettő kutyussal sétálni, sportolni, játszani. Mindig mindenből 2 kell, ha az egyik kap valamit, akkor a másiknak is kell adni. Nagyon hamar bele lehet szokni, sokszor úgy érzem hogy egy kutyám van, annyira együttműködik a kettő. :)
A semleges találkahely fontos, nehogy az idősebb veszélyben érezze a pozícióját vagy a területét. Egy egészséges felnőtt kutya sose bánt kölyköt. A nagy pedig nem fog sértődött matrónát játszani, hiszen kutya. :) Amit a gazda jónak lát, az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!