A kutyám csak kint akar lenni, mit tegyek?
Tesség bekeményíteni, nem sajnálni. Hülyére vesz. Ha te azt akarod, hogy bent legyen bent lesz, és hisztizhet akárhogy. Ha neme szi meg a kajáját elveszed, majd megeszi másnap.
Igen, éhezni fog egész nem, igen, ez a lényeg.
Nem plüssálat. Kutya. Hiába kicsi, úgy a fejedre nő, hogy csak úgy szól, ha hagyod neki.
Éhezni fogy egyész nap*
bocsesz, gyorsan írtam :)
Első vagyok.
Mondjuk a benti kutya sem egész nap van a házban, legalábbis remélem a napi 3 sétája megvan. Séta közben meg ha lefárasztod, foglalkozol vele, akkor nem fog unatkozni a házban.
Nem egész nap a házban van, sokat van pl. az udvaron és nem csak addig amíg pisil meg kakil, hanem szaladgál, játszik, bár most, hogy ma hazahozták már játszani sem akar.
Napi séta megvan.
Hagyd rá, annál jobban fog hisztizni, mennél jobban fogod tutujgatni. Én régen volt, hogy ÉJSZAKA 6x is kiengedtem a kutyámat, mert ki akart menni, de ugye meg kellett várni amíg visszajön, mert fázott, és ha kizártam kaparta az ajtót, ugatott.Ezt játszottam vele 4 hónapig, teljesen tönkrevágtam a szervezetemet. Meg őt is. Felelőtlen voltam, ezt belátom, akkor is tudtam, hogy ez így nem jó. Kezembe vettem az irányítást, keményre váltottam, jó 1 hónap volt, míg megszokta, hogy akkor megy ki, mikor kiengedem, és akkor jön be, mikor beengedem. Én szimplán nem vettem figyelembe. Nehéz volt, de megértette a lényeget. Azóta normális, és azóta csak akkor akart kimenni, ha hasmenése volt...de az megint más. Mondjuk beszart a fürdőbe először, szóval levágtam hogy nagy a gond:D
Kajánál mit kap? Keverd a tápot konzevvel ha nem eszi a tápot. Vagy felvizezed. De én is azt mondom, el kell előle venni. 5 percig otthagyni, MAXIMUM, ha nem nyúl hozzá elvenni (bár azonnal jobb elvenni.) Az enyémre is rájön néha az 5perc, van hogy 3 napig nem eszik semmit, de a 4. nap úgy befalja, meg se rágja..nem értem az indokot, mert 23.000 Ft-os táp, de ha ilyen hülye...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!